E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİçişleri Bakanlığı: Bir terörist teslim oldu---

İçişleri Bakanlığı: Bir terörist teslim oldu

İçişleri Bakanlığı: Bir terörist teslim oldu
21 Nisan 2020 - 22:40 borsagundem.com

İçişleri Bakanlığı, bölücü terör örgütünün dağ kadrosunda bulunan teröristin, ikna çalışması sonucu, Mardin Nusaybin'de güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu.

İçişleri Bakanlığı, bir teröristin teslim olduğunu duyurdu. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "İçişleri Bakanlığı, emniyet ve jandarma unsurlarının, ailelerin de desteğiyle yürüttüğü ikna çalışması neticesinde, bölücü terör örgütünde çözülme sürüyor. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ikna çalışmalarıyla 8 yıldır örgütün dağ kadrosunda olan H.A. isimli terör örgütü mensubu, akşam saatlerinde Mardin Nusaybin'de güvenlik güçlerine teslim oldu" denildi. 

Açıklamada, 1 Ocak'tan bugüne kadar terör örgütünden sadece ikna yoluyla teslim olanların sayısının 72'ye yükseldiği bildirildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ..22 Nisan 2020 09:07

    Merak ettiğim bir durum var. aileler bekliyor bekliyor... x terorist yakalanıyor teslım oluyor, sonra  anam bekliyor pişmanım geldim diyor.. ve anasının yanına teslim oldum, ikna oldum diye götürüluyor.. anasında bunu alıp evine goturuyor... yanı kaç yıl dağda kalmış belki mehmetçik vurmuş yada operasyonlar akatılmış yada baska teror falıyetıne gırmış.. ama anası beklıyor denıyor ve affedılıyor salınıyor.. ben bu noktada çok çok ınce ayrıntı oldugunu düşünüyorum. gerçek suçlu..gerçek pişman.. gerçek kandırılan, gerçekten operasyon vb katılmadan zorlanan ... burad aher yakalanan pişmanım zaten anam beklıyor teslim oldum mantıgı ile geri gelırse... denge bozulur bence.