E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHükümetten kritik Ergenekon açıklaması---

Hükümetten kritik Ergenekon açıklaması

Hükümetten kritik Ergenekon açıklaması
06 Ağustos 2013 - 21:23 borsagundem.com

Adalet Bakanı Sadullah Ergin Ergenekon kararları için açıklama yaptı

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ergenekon kararlarıyla ilgili ilk kez konuştu:
"Karardan rahatsız olan varsa üst mahkemeye gider, haklarını üst mahkemede arar."
Bakan Ergin, Habertürk televizyonuna açıklamalar yaptı, "Türkiye'nin geleceğini etkileyecek kararlar bunlar" ifadesini kullandı.
Bir soru üzerine, 'Ergenekon davası siyasi' eleştirilerine de değinen bakan Ergin, "Siyasi yargılamalar tabiri maksadı aşan değerlendirmelerdir, bu davadaki yargılama son derece teknik bir şekilde yapıldı. Türkiye'de siyasi yargılamaları anayasa mahkemesi yapar" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hacı07 Ağustos 2013 02:45

    rüşvetçi seni

  • HULUSİ07 Ağustos 2013 00:39

    Memleket bu ergenekon milleti içeri atılalı bir nefes almıştı.Adamlar içerden bile halkı kışkırtmayı başarıyorlar.mahkemede bir hata varsa bu işin yargıtayı var Yargıtayın vereceği karara bakalım ne denecek

  • kasımpaşalı bilal07 Ağustos 2013 00:12

    bu mahkemelere,kararlara kargalar bile güler..!olmayan yapılmayan hayali uydurulmuş bir darbe kılıfı ile şu aziz mübarek günlerde vicdanlarımızı sızlattınız...isteseler bal gibi darbe yaparlardı değilmi?yapmadıklarına göre ne suçu,ne cezası bu ???yazıklar olsun akp ve rte zihniyetine...!

  • kral06 Ağustos 2013 23:42

    adalet geç te olsa tecelli etmiştir.28 şubat madurlarını hatırlayınca bunlar okyanusta bir katre bile değil.millet sağolsun.Perinçek olmasa nolur,kıyamet mi kopar.

  • Utanın, Sizin Eseriniz06 Ağustos 2013 21:43

    Kin ve intikam duygularıyla başlattığınız bu davalardan çıkan kararlardan utanın. Bu kararlar sizin eseriniz. Bundan sonra Türkiye'de olacak bir çok şeyin sebebi siz olacaksınız. İnsanları böldünüz, ayrıştırdınız. Millet sizi bu kararlardan sonra asla affetmeyecektir.

  • Tarih Sizi Affetmeyecektir06 Ağustos 2013 21:38

    Adil yargılamanın olmadığı, hukukun çiğnendiği bu yargılamadan çıkan kararlardan en çok sizlerin rahatsız olması, vicdan azabı çekmeniz gerekir. Tarih sizleri asla affetmeyecektir.

  • emrah06 Ağustos 2013 21:35

    itirazımız serbest bırakılanlara.

  • Gerçek06 Ağustos 2013 21:29

    Vicdan azabı çok daha büyük bir cezadır!