E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHiçbir yolsuzluğun üzeri örtülmemeli---

Hiçbir yolsuzluğun üzeri örtülmemeli

Hiçbir yolsuzluğun üzeri örtülmemeli
28 Mayıs 2014 - 12:46 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, yolsuzlukların üzerinin örtülmemesi ve doğruluğunun araştırılmasının gerektiğini söyledi

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan,'Kamu Sektöründe Etiğin Güçlendirimesi Projesin Kapanış Konferası'nda konuştu. Babacan, "Kuşkusuz yolsuzluklar önemlidir. Sıfır tölörans önemlidir. Hiçbir yolsuzluğun üzeri örtülmemelidir. Adil yargılama sürecinde iddiaların ne kadar doğru olup olmadığı bu işin tabiatında vardır. Böylelikle Türkiye’nin kredibilitesi daha iyi noktalara gelecektir." dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • k k28 Mayıs 2014 18:01

    Ali BABACAN'ı gelecekte, başbakan veya Cumhurbaşkanımız olarak görmek isterdim. Çünkü dürüst ve akıllı olduğunu düşünürdüm. Ancak, 17 Aralık sonrası yolsuzluk iddiaları ile ortada o kadar delil varken hükümete kurulan komplo olarak yorumlaması benim inancımı değiştirdi.Siyaset demekki çok insanı değiştiriyormuş. Yanlışlar karşısında dik durma eğilimini bozuyormuş.

  • YALINKAYA YOLSUZLUGU28 Mayıs 2014 13:16

    GOLDAS YOLSUZLUGU iLE iLGiLENMENiZi BEKLiYORUZ.HASAN YALINKAYA VE SEDAT YALINKAYANIN YURTDISINA KACMALARINA iZiN VERMEYiN.

  • RAMAZAN28 Mayıs 2014 13:15

    SAYIN BAKANIM BU MENSA SIN.TİC.YAT.AŞ.(MEMSA)YOLSUZLUĞUNUN KİM TARAFINDAN ÖRTÜLDÜĞÜNÜ AÇIKLARMISINIZ

  • hacı28 Mayıs 2014 12:52

    adamsınız sn ali babacan, gerçekten seviyorum sizi....