E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHeyelan nedeniyle kapatılan Anadolu Otoyolu'nda çalışmalar başlatıldı---

Heyelan nedeniyle kapatılan Anadolu Otoyolu'nda çalışmalar başlatıldı

Heyelan nedeniyle kapatılan Anadolu Otoyolu'nda çalışmalar başlatıldı
10 Temmuz 2023 - 13:30 borsagundem.com

Bolu Dağı Tüneli çıkışında dün şiddetli yağmurun ardından meydana gelen heyelan sonrası kapanan Anadolu Otoyolu'nun İstanbul yönünde, Karayolları ekipleri iş makineleriyle yola inen toprağı temizlemek için çalışma başlattı.

Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli mevkinde etkili olan şiddetli yağmur, dün heyelana neden oldu. Bolu Dağı Tüneli çıkışında, ormandan kayan toprak yola indi.Akşam saatlerinde yaşanan heyelanın ardından Anadolu Otoyolu'nun İstanbul yönü ulaşıma kapatıldı.

Karayolları ekipleri sabah saatlerinden itibaren heyelanın yaşandığı bölgede yolu açmak için çalışmalara başladı.

Ekipler tarafından yola inen toprak ve suyun temizlenmesi için iş makineleriyle başlatılan çalışma sürüyor. Anadolu Otoyolu'nun İstanbul istikametine giden araçlar, Abant gişelerinden D-100 kara yoluna yönlendiriliyor.

ARAÇLAR D-100 KARAYOLUNA YÖNLENDİRİLİYOR

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli mevkinde meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan yolu açma çalışmaları devam ediyor.

 İstanbul yönünde Karayolları ekipleri, iş makinesiyle yoldaki toprağın kaldırılması için çalışıyor. Bölgede toprağın ıslak olması sebebiyle zaman zaman yeni heyelanlar da meydana geliyor.

İş makineleriyle başka heyelanlar için de önlemler alınıyor. Anadolu Otoyolu'nun İstanbul yönü kapalı olduğu için araçlar, Abant gişelerinden D-100 kara yoluna yönlendiriliyor. Sürücüler, Bolu Dağı'nı aştıktan sonra Kaynaşlı gişelerinden yeniden Anadolu Otoyolu'na girebiliyor.

TEM Otoyolu heyelan nedeniyle trafiğe kapatıldı

 

Bolu Dağı'nda görüş mesafesi 30 metreye düştü

 

Bolu Dağı'nda yoğun sis

 

Bolu Dağı Tüneli'nde zincirleme kaza: 1 ölü

 






Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)