E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel adliyeye sevk edildi---

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel adliyeye sevk edildi

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel adliyeye sevk edildi
03 Eylül 2022 - 14:10 borsagundem.com

MİT ve İstanbul Emniyeti'nin operasyonu ile gözaltına alınan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan ve Edirne'ye giderken Silivri'de yakalanan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel adliyeye sevk edildi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Milli İstihbarat Teşkilatının yaptığı ortak çalışma sonucunda gözaltına alınan Güzel'in ifade işlemleri tamamlandı.

Silahlı terör örgütüne üye olma iddiasıyla hakkında 2 fezleke hazırlanan ve yasama dokunulmazlığı kaldırılan Güzel, adliyeye sevk edildi.

HDP'li Semra Güzel yakalandı

Semra Güzel dosyası HDP'nin kapatılması davasına ek delil oldu

HDP'li Semra Güzel kayıplara karıştı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gg03 Eylül 2022 16:44

    Allah belasını versin. Bunun gibileri vekil maaşı vermesinler. Sınır dışı yapıp oradan leşini akbabalara ikram edeceksin. Bu kansizlara..

  • Tık hücreye 03 Eylül 2022 22:32

    Sınırdisi etmek onlara hediye. Zaten abla kendini sinir dişi etmeye çalışırken yakalandı. Dışarda onu baştaci , milletvekili yapar serfsizler. En iyisi gonder Apo nun yanına. Geberene kadar tek hücreli oda. Kaldıkları magaradan iyidir