E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHaydi Yılmaz Vural'a desteğe---

Haydi Yılmaz Vural'a desteğe

Haydi Yılmaz Vural'a desteğe
16 Ağustos 2013 - 14:17 borsagundem.com

Abdullah Avcı yönetimindeki milli takımın başarısızlığı sonrası Yılmaz Vural ismi de ay-yıldızlı ekip için yakıştırılmaya başlandı

Yılmaz hocayı sevenler ve futbol bilgisine güvenenler http://yilmazvuralmillitakima.com blog sayfası açarak tecrübeli teknik adama destek vermeye başladı.
Yılmaz Vural'ın milli takımın başına geçmesi için kampanya başlatılırken, Abdullah Avcı'nın grup eleme maçlarını tamamladıktan sonra görevden alınacağı belirtiliyor. Milli takım için Federasyon yetkililerinin Mustafa Denizli, Fatih Terim ve Aykut Kocaman ile görüşme yapacağı Yılmaz Vural'ın da adaylar arasında yer aldığı ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TC VATANDAŞI16 Ağustos 2013 18:29

    Bu ligde Yılmaz Vural kadar bilgili ( sertifikası ve belgesi olan )var mı.? neden Milli Takım Yılmaz Vural'a teslim edilmez anlayamıyorum.

  • hak etti16 Ağustos 2013 14:45

    vurala tam destek ama önce bu adamı yemeyecek bir federasyon ve federasyonda bağımsız çalışacağı ekip lazım yoksa diğer adamların lobileri bu adamı harcar, bu adama tam yetki verip menejerlerin lobilerin torpilli oyuncularını milli takımdan temizlemesi lazım

  • hocama yakisir16 Ağustos 2013 14:23

    Senelerin adami bi sansi bence hakediyo yakisir