E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHaydar Baş ve ailesi korona virüse yakalandı---

Haydar Baş ve ailesi korona virüse yakalandı

Haydar Baş ve ailesi korona virüse yakalandı
13 Nisan 2020 - 12:02 borsagundem.com

BTP Genel Başkanı Haydar Baş ve ailesinden 8 kişinin korona virüse yakalandığı öğrenildi. Baş’ın Trabzon’daki özel bir hastanede tedavi gördüğü, oturduğu mahallenin ise karantinaya alındığı belirtildi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş ve ailesinden 8 kişinin 'Kovid-19' testlerinin pozitif çıktığı belirtildi. Memleketi Trabzon'da olan Baş ve ailesinin, özel hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

TRABZON'DA TEDAVİ GÖRÜYOR

Akçaabat ilçesine bağlı Sarıtaş Mahallesi, korona virüs vakaları nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla karantinaya alındı. Salgın yüzünden bir süredir memleketi Trabzon'da, Sarıtaş Mahallesi'ndeki evinde bulunan BTP Genel Başkanı Haydar Baş ve ailesinden 8 kişinin 'Kovid-19' testlerinin pozitif çıktığı belirtildi.

Baş ve ailesinin, korona virüs nedeniyle Akçaabat'taki özel hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Haydar Baş yoğun bakıma alındı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir yorum13 Nisan 2020 15:23

    Sureti Haktan görünüp insanların zihnini karıştırırsan  böyle ayağın tökezleyiverir.   Beklenen adam pozlarını  herhalde artık bırakırsın!  

  • salim13 Nisan 2020 12:32

    ilk önce anlayamadım,,haydar dümen zannettim ya,,,,Allah şifa versin.