E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri'Hayata Yatırım Yap', ailene vakit ayır---

'Hayata Yatırım Yap', ailene vakit ayır

'Hayata Yatırım Yap', ailene vakit ayır
26 Ağustos 2013 - 14:26 borsagundem.com

İnternet sitesini (Finansonline.com) yenileyen Finansinvest, müşterilerine Macbook Air, ev sinema sistemi ve Roma tatili hediyeli kampanya başlattı...

Finansinvest, yenilediği Finansonline.com sitesi üzerinden yeni bir kampanya başlattı. Finansonline.com’da yatırım yapma kolaylığına vurgu yapan Finansinvest, işlemlerin hızlı, güvenilir bir şekilde kolayca tamamlanması sayesinde müşterilerinin sevdiklerine ve hayata daha fazla zaman yaratabileceklerine dikkat çekiyor.
‘Hayata yatırım yap!’ temasının işlendiği kampanyanın tanıtım filmi Finansonline’ın Facebook ve Twitter gibi sosyal platformlarında, www.hayatayatirimyap.com adresinde ve çeşitli dijital mecralarda yayınlanarak tanıtılmaya başladı. Finansonline’dan hızlı ve kolay işlem yapan yatırımcıların hayata daha çok vakit ayırabileceklerini vurgulayan kampanya 3 hafta sürecek.
Daha hızlı erişim ve güçlü altyapısı sayesinde müşterilerinin ailelerine ve sevdikleri uğraşlara daha fazla zaman ayırabilmelerine imkan tanıyan Finansonline.com’un tanıtım filmini izleyenler, www.hayatayatirimyap.com sayfasında yer alan ailesine, dostlarına ve kendine yatırım yapma seçeneklerinden birini tercih ederek Macbook Air, ev sinema sistemi ve Roma tatili gibi armağanlar da kazanabiliyor.
Yenilenen Finansonline.com ile müşterilerine daha kolay kullanım, daha hızlı erişim ve altyapı sunduklarını belirten Finansinvest Genel Müdürü Özgür Güneri, yeniliklerle ilgili şu bilgileri veriyor:
“Biz Finansonline’ın yeni yaklaşımına özetle ‘Yatırımın Kolay Yolu’ diyoruz. Yenilenen tasarımı ve yapısıyla, pratikliği, sadeliği ve anlaşılırlığı ön plana çıkaran Finansonline’da, Al-Sat, Fikir Al ve Bilgi Al menüleriyle yatırımcılarımızın tüm ihtiyaçlarını kolayca karşılıyoruz. Yatırımcılarımız, Al-Sat’ta Hisse Senedi, VİOP, Yatırım Fonu, Repo gibi yatırım enstrümanlarını hızlıca alıp satabilirken, Fikir Al bölümünde Finansinvest yatırım danışmanlarının günlük ve haftalık piyasa analizleri ile yatırım tavsiyelerinden faydalanabilir, model portföyleri inceleyebilir, katma değerli araştırma raporlarına ulaşabilirler. Bilgi Al’da ise tüm yatırım ürünlerini ve makro ekonomik verileri inceleyebilir, şirketlere ilişkin en son bilgileri, analist yorumlarını ve teknik performans göstergeleri takip edebilirler.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)