E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHavadan ve karadan büyük operasyon!---

Havadan ve karadan büyük operasyon!

Havadan ve karadan büyük operasyon!
15 Ağustos 2015 - 18:59 borsagundem.com

Bingöl’de, 3 askerin şehit olduğu, 6 askerin de yaralandığı saldırı sonrası bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı

Havadan Skorsky ve Kobra tipi helikopterlerin destek verdiği operasyona çok sayıda asker katılıyor.Bingöl’ün Karlıova ilçesi Hacılar ile Su Durağı köyleri arasında yol kesen PKK’lıların yakalanması için bölgeye zırhlı araçlarla gönderilen güvenlik güçlerine yapılan mayınlı saldırıda 3 askerin şehit, 6 askerinden yaralanmasının ardından bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Karadan zırhlı araçlarla çok sayıda askerin katıldığı operasyona, havadan Skorsky ve Kobra tipi helikopterler de destek verirken, bölgeden zaman zaman silah sesleri yükseliyor.Öte yandan, saldırıda şehit olan ve yaralanan askerlerin isimleri ve memleketleri kesinleşti. Şehit olan, Osmaniye nüfusuna kayıtlı astsubay Muhammed Gürlek, Manisa nüfusuna kayıtlı uzman jandarma çavuş Haşim Dirik ve Kırıkkale nüfusuna kayıtlı Musa Saydam’ın cenazelerinin Bingöl Devlet Hastanesi’nde yapılacak otopsilerinin ardından, memleketlerine uğurlanacağı bildirildi.Yaralılar, binbaşı Erdinç Demiral, astsubay Olcay Akdeniz, astsubay Emre İlter, uzman çavuş Arif Ünal, uzman çavuş Muzaffer Taş ve uzman onbaşı Metehan Doğru’nun ise Bingöl Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM16 Ağustos 2015 13:02

    ŞEHİTLERDEN HABER VAR bilal de şehitlik makamından faydalansın dünya malı dünyada kalır diyorlar akepenin tüm oğlanlarını abd ye değil cephenin en önünde görelim.şehitlik makamıından akepelilerde faydalansın.

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM16 Ağustos 2015 12:11

    ŞOOK ŞOKK OLAY OLAY üst genel kurmay başkanı bilal g.kurmay başkanlığını TEFTİŞE GİTTİ..NE İLGİNÇ BİRİLERİ şehitlikle UYUTULURKEN MALI BÜYÜK GÖTÜRÜYORLAR.

  • Akif16 Ağustos 2015 01:56

    Bu ne biçim hükümet. Sıkıyönetim ilan etsene. Gezi parknda gençlere gaz sıktırıp kör olmalarına ve ölmelerine yaralanmalarına neden oldun. Yoksamseçim yakın pkk ile anlaşıp oy mu almaya çalşacaksın?

  • Cemal16 Ağustos 2015 01:53

    SAHİ BİLAL NEDEN ASKERLİK YAPMAMIŞ?

  • Cemal16 Ağustos 2015 01:51

    EY AKP BUNLARIN HESABINI VERECEKSİN

  • alabao15 Ağustos 2015 23:39

    ne biçim bir operasyon adamlar hala saldırıyor

  • c215 Ağustos 2015 21:23

    aga bilo , pkk gögüs gögüse carpıssında görelim, kancıkca pusu kurup bomba patlatmak kolay, ama bu millet onların biyerlerinde patlatcak o bombaları

  • vatandas.15 Ağustos 2015 20:16

    Vatani savunurken fitneye sebebiyet vermemek endogru hareket olur.

  • Aga bilo15 Ağustos 2015 19:23

    Her olayda aynı senaryo karadan ve havada operasyon sonuç sıfır garibanin çocuğu olsün iktidar seçim oy rant derdinde saray iyi ve sonsuza kadar yaşaması için daha kaç genç baharında toprağa girecek bu cu hür sormak lazım neden bilali göndermeyi Güneydoğu orada pkk carpissaydi