E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava sıcaklıkları düşecek---

Hava sıcaklıkları düşecek

Hava sıcaklıkları düşecek
02 Aralık 2016 - 06:38 borsagundem.com

Hava sıcaklığı iç ve doğuda azalacak, kuzeybatıda artacak

Hava sıcaklığının yurdun iç ve doğu kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacağı, kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kütahya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimler ve Güneydoğu Anadolu ile Iğdır çevrelerinde yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da yer yer çok kuvvetli yağmur ve sağanak (51-100 mm), Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis ve Hakkari çevreleri ile Şırnak'ın doğu
ilçelerinde yağışların yer yer yağmur ve karla karışık yağmur yükseklerinde yoğun kar, Sivas, Nevşehir ve Kayseri çevreleri ve Yozgat'ın doğu ilçelerinde kuvvetli kar şeklinde etkili olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.
Rüzgarın genellikle kuzey, zamanla kuzeybatı ve doğu bölgelerde güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege ile Antalya Körfezi'nde kuzey, Doğu Anadolu'nun doğusunda güneybatı
yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/sa), Marmara'da kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına ( 40 - 70 km / sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)