E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHaşim Kılıç'tan adaylık açıklaması!---

Haşim Kılıç'tan adaylık açıklaması!

Haşim Kılıç'tan adaylık açıklaması!
18 Mart 2015 - 16:32 borsagundem.com

Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç, 2015 genel seçiminde MHP'den milletvekili adayı olacağı iddiasını yalanladı

Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç, son dakika yaptığı açıklamada 2015 genel seçiminde MHP'den milletvekili aday adayı olacağı yönündeki iddiaları yalanladı.

Haşim Kılıç, MHP'den milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulunacağı yönündeki haberlere yanıt verdi. Kılıç, "Herhangi bir adaylığım söz konusu değil. Müracaat girişimim olmadı. Basında, milletvekili adayı olacağım yönünde çıkan haberlerin gerçekle ilgisi yok" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VARSA TARİH.18 Mart 2015 17:32

    Sayın haşim kılıç sizler yeni bir parti kurupta ülkenin insanlarının oylarını alsanız daha iyi olmazmı şuanda millet yeni bir parti arayışı içinde artık AKP ye kimsenin güveni kalmadı ben dahi oy verdiğim halde yapılan haksızlıkları gözlerimlen görünce yapmış olduğum hataları anladım şimdi bakıyorumda seçim zamanı kime oy vereceğiz ben bir sağ görüşlü biryim şuandada CHP başkanının emeklilere vermiş olduğu sözler beni biraz olsun ikna etti bari sizler mutlaka bir parti kursanızda çevernizede hukuğu bilen insanları alıpta bu ülkenin menfaatleri için ter dökseniz olmazmı yada anlaşacağın birileriylen beraber yürüseniz olmazmı artık bu ülkenin kaderleri sizlerin ellerinde inşallah okurda bu ülkenin imnsanlarına sahip çıkarsınız nice mutlu günlare.

  • krn-i18 Mart 2015 16:57

    Madem aday değil bunu basın nasıl yazar o zaman bu haberin karşılığında bir ceza olması gerekmezmi basın istediği haberi istediği şekilde yazabilirmi

  • vatansever18 Mart 2015 16:46

    MHP olaydı iyiydi