E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHalis Karataş hastanelik oldu---

Halis Karataş hastanelik oldu

Halis Karataş hastanelik oldu
02 Ocak 2016 - 17:05 borsagundem.com

Türkiye'nin 1 numaralı jokeyi Halis Karataş, Veliefendi Hipodromu'ndaki yarışta atıyla birlikte devrildi ve hastaneye kaldırıldı

Yeni yılda İstanbul Veliefendi Hipodromu’ndaki ilk yarış gününde ünlü jokey Halis Karataş, yürekleri ağızlara getirdi. 

Türkiye'nin 1 numaralı jokey Halis Karataş, 3’üncü koşunun son 200 metresinde Radikal Storm isimli İngiliz safkanla birlikte devrilerek büyük bir kaza geçirdi.
Acilen sedyeye konularak Hipodromdaki ambulans ile hemen hastaneye götürülen Halis Karataş için ilk etapta “Çok kötü bir durumu yok. Tedbir amaçlı hastaneye götürülüyor” açıklaması yapıldı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İlker Şenli03 Ocak 2016 03:31

    Halis Karataş Türk Atçılık tarihinin en büyük jokeylerinden, zeki, çevik hatta en ahlaklı sporcularından biridir.Atamıza layık bir sporcudur.Hem büyüklerine karşı hemde küçüklerine karşı hem saygılı hemde anlayışlı bir sporcudur.Emin olun buna rağmen 25 yıllık jokey hayatında Arda Turan kadar para kazanmış olabileceğini sanmıyorum ya da Fatih Terim kadar.Üstelik bu insanların tatil sezonuda yoktur.Yarışamayacakları zaman rapor almak zorundalar.Yaptıkları spor F1 den daha tehlikelidir.Formula araçları bile atlardan daha güvenlidir.Büyük ustaya geçmiş olsun diliyorum.Lütfen bu insanları tanımadan önyargıya kapılmayın hayatları gerçekten çok zor.Şunu da belirtmeliyim Halis Karataş Türkiyede kamçıyı en az kullanan jokeydir.

  • ganyanci02 Ocak 2016 23:34

    öyle demeyin kesin asgari ücret aliyordur!!

  • Jokey02 Ocak 2016 19:59

    Kazancının ne kadarını vergi olarak ödüyor araştırmak lazım.Yıllardır Paraya para demiyor ama vergi listesinde adı bile yok.Yazık yazık. çıkar bir şekilde..

  • erdi02 Ocak 2016 18:40

    kumarın sonu bu.