E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHakeme küfreden Fatih Terim'e ağır ceza yolda---

Hakeme küfreden Fatih Terim'e ağır ceza yolda

Hakeme küfreden Fatih Terim'e ağır ceza yolda
04 Kasım 2018 - 08:03 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü’nün, hakem Aydınus’a söylediği, “Bu maçı siz bu hale getirdiniz. Bundan sonra ya sen kalacaksın ya ben... Senin gibi hakemler bu maçların anasını s....” sözleri rapora yansıdığı için hakaretten 3-7 maç ceza alması bekleniyor.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşananlar, üç kırmızı kartla kalmayacak.Türkiye Futbol Federasyonu, gerek saha içi gerekse soyunma odası koridorlarındaki olayların görüntülerini inceleyerek Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yeni sevkler yapacak. Ancak en ağır cezalar Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yardımcısı Hasan Şaş’a gelecek.

Milliyet'te yer alan habere göre, karşılaşma sonrasında maçın hakemi Fırat Aydınus’a giden Terim’in, “Bu maçı siz bu hale getirdiniz. Bana bak, bundan sonra ya sen kalacaksın, ya ben... Şimdi çıkıp konuşmazsam Allah beni kahretsin. Yazıklar olsun be... Senin gibi hakemler bu maçların anasını s......” sözlerinin raporlara yansıdığı belirtildi.

Terim’e, Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesine göre hakeme hakaretten 3 ila 7 maç arasında soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı gelmesi bekleniyor.

Daha önce hakaret ve sportmenliğe aykırılık nedeniyle 3 maç soyunma odasına giriş yasağı alan ancak Tahkim Kurulu tarafından bu cezası 2’ye indirilen Hasan Şaş’ın ise bu kez “Saldırı”dan sevki yapılacağı ve bunun da karşılığının 5 ila 10 maç arasında bir soyunma odasına giriş yasağı getireceği vurgulandı. Şaş’ın alacağı cezayla ligin ilk yarısını kapatabileceği de dile getirildi.

Olaylarda kırmızı kart görerek tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edilecek olan üç futbolcu için de “Kavga”dan işlem görüleceği dile getirildi. Bu durumda oyunculara 3 ila 5 müsabakadan men cezası öngörülüyor.

Yayıncı kuruluştan ellerindeki görüntülerini de inceleyecek olan TFF, Video Asistan Hakem (VAR) aracılığıyla aceleyle verilmiş cezalara, yenilerini de ekleyebilecek. Ev sahibinden Ndiaye, Fenerbahçe’den de Jailson ve Soldado’ya kırmızı kart gösteren hakem Fırat Aydınus’un raporlarının yanında, karşılaşmanın dört temsilcisi Hakan Taşcı, Aydın Balkanlı, Şentürk Demiral ve Ercan Okur’un yazacakları da iki kulüp açısından büyük önem kazanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa04 Kasım 2018 22:04

    Çok sktı artık yeter kaybol git ya lan nerdeysen brn ilkokula gidiyordum.Emeklilik sormaya başladılar ya tayyip git diyorsunuz ya adam futbol teknik direk burakmıyor ç balkanlığı bırakılırmı ya

  • Ww04 Kasım 2018 21:29

    Arda neyse fatihte odur , cunku onlari o yetistirdi

  • VD04 Kasım 2018 19:27

    BU KADAR GERİLİME CONTA'MI DAYANIR

  • adamım04 Kasım 2018 18:36

    Az bile söylemiş Terim arkandayız, medyaya ve federasyona yedirmeyeceğiz seni.

  • Hakan04 Kasım 2018 16:34

    Lig başladığından beri Galatasaraya  verilmeyenlere bakınca çok bile sabretti terim.

  • halk04 Kasım 2018 16:33

    süper kupa maçında Danny kırmız kart gösterme, Trabzon maçında Rodelegaya kırmızı gösterme, Erzurum maçında Rodrigesi çekince penaltı verme, Malatya maçında Marianoya faul olmayan pozisyonda sarı kart ver ve cezalı duruma düşür. Adam da haklı, Adam bu kadar dayanabildi. En son patladı.

  • DOĞRU04 Kasım 2018 14:25

    türkiye insan kalitesinin iyice düşdüğü bir ülke haline geldi,memlekete egosu yüksek maganda insanlar hakim...

  • sait04 Kasım 2018 14:29

    Gunaydin

  • Bitik belhanda04 Kasım 2018 13:59

    Yenince imparator yenilince hakemler eline en iyi takımı vermezsen makyaj dökülüyor hemen hedef şaşırtma taktikleri

  • selim04 Kasım 2018 12:59

    Bu davranışlar bana bir garip geldi.Gol kralı santraforunu satan Galatasaray sanki bu sene şampiyon olmak istemiyor gibi oynuyor.Beşiktaş istikrarsız bir görüntü çiziyor.Fenerbahçe'nin durumu malum.Tahminim Başakşehir şampiyon olacak.

  • Vatandaş 04 Kasım 2018 08:54

    Fazladan aldığı 1 senelik maaşı geri versin ceza olarak, bu olaya sebebiyet verdiği için de Demirören de ceza kesilsin tutar bedeli diyanet vakfına ya da suriyeliler dağıtılsın yada makam aracı dağıtılsın

  • ....04 Kasım 2018 14:31

    Beyler adam dogru soyluyor

  • OSMAN04 Kasım 2018 12:04

    YUKARDAKİ VATANDAŞ, SONUNDA CONTAYI YAKTI.