E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHakan Atilla davasında şaşırtan gelişme---

Hakan Atilla davasında şaşırtan gelişme

Hakan Atilla davasında şaşırtan gelişme
18 Aralık 2017 - 21:46 borsagundem.com

Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla ifade verirken, eski New York Güney Bölgesi Başsavcısı Preet Bharara'nın duruşma salonuna girdiği bildirildi

ABD’de İran ambargosunun delinmesi iddiasıyla açılan dava 4’üncü haftasına girerken, bugünkü duruşmada flaş bir gelişme yaşandı. Hürriyet'te yer alan habere göre, İran asıllı Türk vatandaşı Reza Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan eski New York Güney Bölgesi Başsavcısı Preet Bharara, Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla ifade verirken, duruşma salonuna girdi.

Bharara, duruşmaya neden katıldığına ilişkin bir açıklama yapmadı. Gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine ise “duruşmayı izlemeye geldiğini” söyledi. Bharara, 5 dakika sonra mahkemeden ayrıldı.

Duruşmaya öğle yemeği için ara verilirken Yargıç Richard Berman, salondaki herkesi dışarı çıkardı.

Savcı yardımcılarının yanı giderek sohbet eden Bharara, salon boşaltıldıktan sonra, kapalı kapılar ardından Yargıç Berman ve savcılık ekibiyle birlikte gizli bir toplantı yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kahrolası hainler 18 Aralık 2017 23:50

    Ülkemizin acilen şartlar ne olursa olsun gerek ekonomik gerekse savunma sanayi yatırımları yönünden daha da gelişip belirli ve üstün bir düzeye ulaşması lazım . Bunlar olmuyor mu ? Oluyor elbet ama olağanüstü hızlanır inş . bizlerin her zamanki gibi duyarlı ve devletimize bahse konuda olduğundan da fazla yardımcı olmamız gerekiyor . Bir de özellikle her türlü terör belasını besleyen ve destekleyen cehape kamburundan da kurtulmamız şart oldu . Umarım bu konuda duyarlı cehapeli kardeşlerimiz de hakikati en yakın zamanda görür ve müdrik olurlar . Kahrolası abd ve onun özellikle islam ülkeleri yönetimindeki hain şürekası ... Allah’ım milletimizi devletimizi ordumuzu hükümetlerimizi ve müslümanları abd belasından koru , yılmadan bizlere çalışma gücü nasip et ...

  • South Park 18 Aralık 2017 23:09

    Şov yapmış pislik herif.

  • ilanlar verilmeli.18 Aralık 2017 22:05

    Türkiye tüm dünya basınına davanın sahte belge ve yalancı şahitlerle olduğunu savcı bharar, berman ve john h kim gibi tüm CI-A FBI cıların FETÖ ile işbirliği halinde sahte belgelerle türkiyeye kumpas kurduğunu tüm dnyaya ilan edip, bu fetöye bel bağlayan abd lilerin kariyerini bitirmeli. ki bir daha abd de kimse fetöcü teröristlerle birlikte hareket edip de çıakr sağlayacağını ummasın. hadi türkiyem her yerde ilan çıkalım. bu hate dava ile abd yargıçlarını madara edelim.

  • çok doğru..18 Aralık 2017 23:31

    türiye o savcıların sahte dosya hazırladığını tüm dünyaya ilan edip, bir daha ülkemize hainlik planı yapmalarının önünü kesmeli. o sahte dosya hazırlayanların kariyerini bitirmeli.

  • D demirkan 18 Aralık 2017 22:01

    TÜRKİYEDE YARGILANAN PAPAZIN MEHKEMESİNDE BİZİM SAVCIMIZDA AYNISINI YAPSIN. BUNLARIN ADALETİ BÖYLE ABD GÜÇLÜ BİZ NEDERSEK O OLUR ANLAYIŞI.