E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHain tuzak: 2 şehit---

Hain tuzak: 2 şehit

Hain tuzak: 2 şehit
18 Ekim 2015 - 14:54 borsagundem.com

Tunceli-Pülümür karayolunda teröristlerin döşediği mayın patladı, 2 asker şehit oldu.

Tunceli'de PKK teröristlerince yola döşenen patlayıcının zırhlı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu yaralanan 4 askerden 2'si şehit oldu.Alınan bilgiye göre, bölücü Terör örgütü PKK'ya yönelik hava destekli operasyonun sürdüğü Tunceli-Pülümür karayolunun 35. kilometresinde "kirpi" tipi zırhlı askeri aracın geçişi esnasında yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan 4 askerden 2'si, kaldırıldığı Tunceli Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Bölgeye giden ambulanslardaki sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Şehit Mehmet Jandarma Karakolundan "Sikorsky" tipi helikopterlerle alınıp, Tunceli Devlet Hastanesine götürülmüştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SAS KOMANDOSU19 Ekim 2015 00:48

    TABİ YA TÖRÖRÜN ÖNÜNÜ KESMİŞLERDİ YA.AL SANA TERÖR.ÜÇ HAFTA EVEL BAŞBAKAN DEDİ BUNU.

  • burhan yakut18 Ekim 2015 18:50

    kahpeler allahin belalari kahpeler

  • Yola devam diyorlar18 Ekim 2015 15:26

    Ülke kan golünde bizim iktidar miting derdinde yok asrı projesi yok şu kanalı ölen canlar hiç umrunda değil dertleri iktidarı gücü ve hazineyi bırakmadan yaşamak allah bildiği gibi yapsın sizi daha ank olayı 1 haftasını doldurdu hiç bir şey yokmuş gibi hareket etmeleri insanı öldürüyor