E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHafter ateşle oynuyor! 2 Türk daha gözaltına alındı---

Hafter ateşle oynuyor! 2 Türk daha gözaltına alındı

Hafter ateşle oynuyor! 2 Türk daha gözaltına alındı
01 Temmuz 2019 - 05:33 borsagundem.com

6 Türk vatandaşının tutuklandığı Libya'da Halife Hafter güçlerinden yeni küstahlık. Ecdebiye şehrinde Türklere ait mağazalar kapatıldı, 2 Türk daha gözaltına alındı

Libya Ulusal Ordusu'na bağlı Ecdebiye Güvenlik Servisi'nin, Türk mağazalarını kapattığı ve 2 Türk vatandaşını gözaltına aldığı iddia edildi.

Ecdebiye güvenlik servisinin Facebook hesabından yapılan açıklamada, “Ecdebiye güvenlik servisi başkanının talimatnamesi uyarınca kentteki Türk mağazaları kapatıldı ve 2 Türk vatandaşı gözaltına alındı” ifadelerine yer verildi.

Mesaja gözaltına alınanların fotoğrafları da iliştirilirken, bunun Türk devletinin 'terör milislerine' verdiği desteğe misilleme olarak yapıldığı öne sürüldü ancak bu kişilerin hangi nedenle gözaltına alındığı bilgisi verilmedi.

Halife Hafter'in komutasındaki Libya Ulusal Ordusu'nun Sözcüsü, tüm Türk hedeflerini düşman hedefi sayacaklarını açıklamıştı.

Ardından Libya'da 6 Türk vatandaşının tutuklandığı haberleriyle birlikte Türk Dışişleri Bakanlığı, "Libya'da Hafter'e bağlı illegal milis güçler tarafından altı vatandaşımızın alıkonulması haydutluk ve korsanlık niteliğinde bir eylemdir" açıklamasında bulunmuştu. Libya Ordusu’nun Sözcüsü General Ahmed el-Mismari ise konuyla ilgili açıklama yapmış, “Türklerin alıkonmasından haberimiz yok” demişti.

Dışişleri Bakanlığı' Hafter'i sert dille uyardı : Derhal serbest bırakın

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Talha01 Temmuz 2019 20:21

    İt sürüsü bunlar belli ki birileri havla demiş bunlara bunlarda havlıyor. Malum it itliğini yapacak. Hoşt la it sürüleri kuyruğunuzu toplayın. Boynunuzda ki fransız, bae, suud tasmaları ile boğarız sizi.

  • Ahmet tecer01 Temmuz 2019 11:29

    25 Yıl Önce Kaddafi  nin elinden amerika bu adamı kurtarmış,  yıllarca amerikada kalmış. Herkes CIA ajanı olduğunu söylüyor. Kaffafi düşünce parlementoya girmiş anlayacağını . AMERİKA AJANI VE YİNE ORTA DOĞU YU ABD KARIŞTIRIYOR.

  • Nihat01 Temmuz 2019 10:01

    Fransa nın  devşirme köpeği havlıyor!  Anasız  Muhalefettten tık  yok 

  • Ali01 Temmuz 2019 07:15

    Kaşınıyorsun Hafter,

  • Xtr01 Temmuz 2019 06:55

    Batılı birini alikoyabiliyorlar mi? Hiç zannetmiyorum.

  • AhmetK01 Temmuz 2019 08:55

    Adamın arkasında zaten abd ve onun has kopekleri bae ve suudiler var. Batılıya bırsey yapabilirmi. Efendisini ısırırmı kopek..