E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHacıosmanoğlu istifa etsin---

Hacıosmanoğlu istifa etsin

Hacıosmanoğlu istifa etsin
11 Mart 2014 - 02:21 borsagundem.com

Trabzonsporlu eski yönetici Çakıroğlu, Başkan Hacıosmanoğlu'nun ve Trabzon Valisi'nin istifa etmesini istedi

Trabzonspor eski asbaşkanı ve yönetim kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu, Trabzonspor-Fenerbahçe 'maçının tatil edilmesinin ardından yaptığı açıklamada Vali Abdil Celil Öz ve Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu suçladı, istifaya çağırdı.

Çakıroğlu medya mensuplarına yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

'Bu akşam burada kimse polis arabası yakmadı. Daha önce Trabzonspor maçında yaptıklarından dolayı yaptıklarına mani olamadığımız hakem ve bir Volkan Demirel bu işi buraya getirdi. Sadece onlara da bağlamayalım.

Trabzonspor taraftarını terörist ilan eden çatılara keskin nişancı yerleştiren Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu bu olayları bu hale getirmiştir… İkisi de istifa etmeli…” Öte yandan stadyum dışında bekleyen taraftarların da çatılarda maçtan önce keskin nişancı bulundurulmasına tepki gösterdikleri görüldü.

Volkan Demirel'in kışkırtmaları ile durum buraya geldi. Atılmış sadece 3-5 taş var. Bu olayların tüm sorumlusu Türkiye Futbol Federasyonu'dur. Kadıköy'de bize yapılanların yüzde 1'ini yapmadık.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hamsi11 Mart 2014 05:07

    Trabzon başkanının iki yıldır yaptıı takımın halli belli. bu başarısızlıkları örtmek için fenerbahceye saldırdı durdu. Utanmaz adam Volkana okadar küfrler ettiler taş hersey attılar çoçuk öncelikle ne kadarda sabretti bunları hepsini görmezden gelip volkanı suçlamasıda ayrı bir rezalet.