E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHabertürk kapatılıyor mu? Altaylı açıkladı---

Habertürk kapatılıyor mu? Altaylı açıkladı

Habertürk kapatılıyor mu? Altaylı açıkladı
01 Temmuz 2018 - 20:51 borsagundem.com

Habertürk gazetesinin kurucu Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, Habertürk gazetesinin kapatılacağı yönündeki iddialara ilişkin flaş açıklamalarda bulundu

Ciner Medya Grubu bünyesindeki Habertürk gazetesinin kurucu Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, gazetenin yayın hayatına son verileceğiyle ilgili olarak herhangi bir tebligat almadığını, "ancak dedikodular ayyuka çıktığına haberlerin doğru olduğunu düşündüğünü" söyledi.

Özellikle 2014'ten itibaren ilan/reklam gelirlerinde düşüş yaşandığını belirten, reklamverenlerin gazete tercihlerinin "neredeyse politik bir beyan" gibi algılandığını vurgulayan Altaylı, "Durum Türkiye'nin total durumuyla ilgili. Türkiye bu şekilde devam ettiği müddetçe merkez medyada gazete yatırımı yapmak mümkün değil" dedi.

Best FM'de programcılık, Hürriyet yazarlığı, Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmenliği ve Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği'nden sonra Ciner Medya Grubu bünyesinde 1 Mart 2009'da yayına başlayan Habertürk'ün kurucu Genel Yayın Yönetmeni olan Fatih Altaylı, T24'ün sorularını yanıtladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aydın SÖYLEMEZ02 Temmuz 2018 10:18

    Fatih ALTAY'LI için yolun sonu göründü. GS'ın içini karıştırdın yetmedi, CHP'nin içini karıştırarak siyasi rant elde etmeye çalıştın. Daha önce tesettürlü hanımlarla ilgili hakaretlerin hesabı sorulmadı,umarım bu sefer sorulur..

  • Mustafa Kıraç02 Temmuz 2018 10:16

    Alo Fatih skandalından sonra hala kapanmamış olmasına saşarım zaten.

  • journ02 Temmuz 2018 23:38

    alo fatih ile fatih altaylının alakası yoktur ikisi farklı kişilerdir. ilk önce yorum yapacak bilgi birikimine sahip olun