E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGüneydoğulu TÜSİAD üyesi sonunda bıraktı---

Güneydoğulu TÜSİAD üyesi sonunda bıraktı

Güneydoğulu TÜSİAD üyesi sonunda bıraktı
22 Ocak 2015 - 06:54 borsagundem.com

Kadoil markalı akaryakıt istasyonlarının sahibi Tarkan Kadooğlu TÜSİAD üyeliğinde artık yer almayacak

TÜSİAD’ın Güneydoğu’dan gelen tek temsilcisi Tarkan Kadooğlu’nun iki yılın ardından yönetim kurulu üyeliğini bırakması sürpriz oldu.
 
Hürriyet'in haberine göre, Tarkan Kadooğlu, ayrılma nedenini iş yoğunluğu olarak açıkladı. Ayrılığın kişisel nedenlerle olduğunu belirten TÜSİAD çevreleri ise açılım ve Kürt sorununa yönelik görüşlerde bir değişiklik olmadığı belirtiyor. Cizre ve Batman’da geniş katılımlı toplantılarla TÜSİAD’ın Doğu açılımının hızlanmasına katkı sağlayan Kadooğlu’nun yönetim kurulu üyeliği hem bölge için hem de TÜSİAD için bir sembolik anlamda önemliydi. Ancak Kadooğlu 45’inci Genel Kurul’da bugün belirlenecek yönetim kurulunda aday olmak istemedi. Bu da farklı yorumlara neden oldu. Ayrılığı bir kırgınlık ya da TÜSİAD’ın Kürt sorununa yönelik politikalarında bir değişiklikten mi kaynaklanıyor sorusunu Kadooğlu’na sordum. Tarkan Kadooğlu, TÜSİAD yönetimine zaten iki yıl için girdiğini söylüyor. Ayrılık nedenini ise iş yoğunluğuna bağlayan Kadooğlu, “Yönetim Kurulu üyeliği de özel bir çalışma temposu isteyen bir sorumluluk. İkisini bir arada yapamazdım.“ Kadooğlu, TÜSİAD’da yönetimden ayrılsa da üye olarak her zaman çalışmalara destek vereceğini de ekliyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)