E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGülen'in Kanada organizatörü Borsacı Numan ---

Gülen'in Kanada organizatörü Borsacı Numan

Gülen'in Kanada organizatörü Borsacı Numan
28 Şubat 2017 - 15:18 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş ve Adalet Bakanı Bozdağ, FETÖ elebaşının Kanada’ya kaçabileceğini, bu yönde ciddi istihbarat olduğunu söyledi. Borsa Gündem, bu hazırlığın arkasındaki ismi ortaya çıkardı

BORSAGUNDEM.COM – ÖZEL HABER

Türkiye, hain 15 Temmuz darbe kalkışmasının ardından başlattığı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in iadesine yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. ABD yönetimine Pensilvanya’da oturan teröristbaşıyla ilgili çok sayıda bilgi ve belge gönderilirken diğer yandan da Gülen’in kaçış yolları izleniyor.

KURTULMUŞ VE BOZDAĞ: GÜLEN KANADA’YA KAÇABİLİR

Örgütün Mısır, Ürdün, Güney Afrika ve Kanada’da arayış halinde olduğu belirtilirken, Kanada’da yoğunlaşan hareketlilik dikkatlerden kaçmadı. Zaten Adalet Bakanlığı’nca Washington’a gönderilen belgeler arasında, Gülen için Kanada'da yaşayan Türk vatandaşı FETÖ'cüler tarafından satın alınan büyük bir çiftliğin tapu kayıtlarının da yer aldığı belirtildi. Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş ve Adalet Bakanı Bozdağ ABD’deki FETÖ elebaşının Kanada’ya kaçması ihtimali üzerinde ciddi istihbarat bilgilerinin mevcut olduğunu söyledi. Bozdağ ayrıca hukuki statüsü farklı olduğundan FETÖ’cülerin temas ettiği ülkeler arasında Kanada’nın öne çıktığına işaret etti.

BORSACI NUMAN KANADA ORGANİZASYONUNA 3-4 YIL ÖNCE BAŞLAMIŞ

Borsagundem.com’un ulaştığı bilgilere göre ise FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’i Amerika’dan Kanada’ya kaçırma planları son zamanlarda yaşanan büyük panikle başlamadı, aksine bu organizasyon için 3-4 yıl önce harekete geçildi. Kuzey ülkede çiftlik kurmak adına arazi arayışının 2013-14’lerde yapıldığı, işleri ise Gülen’e yakın olduğu öne sürülen ‘Borsacı Numan’ adlı kişinin yürüttüğü ileri sürüldü. İddialara göre Borsacı Numan, geçtiğimiz yıllarda Türkiye’ye yaptığı ziyaretlerde Fetullah Gülen’in her an Kanada’ya gitmek için hazırlık yaptığını, çiftlik aradıklarını, bu çalışmada kendisinin görev aldığını çevresi ile paylaştı. Borsagundem.com’a ulaşan bilgilere göre Borsacı Numan halen Kanada’da yaşıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)