E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGül İtalya'da, Erdoğan İran'da---

Gül İtalya'da, Erdoğan İran'da

Gül İtalya'da, Erdoğan İran'da
29 Ocak 2014 - 01:29 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İtalya'da resmi temaslarda bulunacak. İran'a giden Başbakan Tayyip Erdoğan dini lider Ali Hamaney ile de görüşecek

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül İtalya'da... 

Gül, İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano tarafından Cumhurbaşkanlığı Sarayı Quirinale'de resmi törenle karşılanacak. 

İki lider, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı yapacak. 

Cumhurbaşkanı Gül, İtalya Senatosu Başkanı Pietro Grasso ile görüşecek.

Roma Belediyesini ziyaret edecek Gül, Belediye Başkanı İgnazio Marino ile bir araya gelecek.  

Gül, İtalyan mevkidaşı Napolitano tarafından onuruna verilen resmi akşam yemeğine katılacak.  (Roma)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ankara Sanayi Odasının olağan oda meclisi toplantısında yer alacak.
(Ankara/11.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İran'da... 

Cumhuri Sarayı'nda resmi törenle karşılanacak Erdoğan, Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri ile baş başa görüşecek. 

Heyetler arası görüşmenin ardından Cihangiri ve Erdoğan, anlaşmaların imza törenine katılacak, ortak basın toplantısı yapacak. 

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile öğle yemeğinde bir araya gelecek Erdoğan, İran Dış Politika Enstitüsünde konuşma yapacak. 

Başbakan Erdoğan, dini lider Ali Hamaney ile görüşmesinin ardından yurda dönecek. (Tahran)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı Parlamenter Danışmanları Akademisinin ödül törenine katılacak. Törende Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu da bulunacak. Arınç, ayrıca kaymakam adaylarına hitap edecek.  (Ankara/11.00/14.00) 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, avukatlık mesleğinden geçen adli ve idari yargı hakim-savcı adaylarının MEB Şura Salonu'ndaki kura çekimi törenine katılacak. (Ankara/10.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İlbank Sosyal Tesisleri Konferans Salonu'nda İklim Değişikliği Resim ve Kompozisyon Yarışması'nın ödül töreninde bulunacak. (Ankara/14.00) 

TBMM Genel Kurulu'nda internette özel hayatın gizliliğinin korunması ve sosyal politikalar dahil pek çok konuda yeni düzenleme içeren "Torba Kanun Tasarısı"nın görüşülmesine devam edilecek. (14.00)

İnsan Hakları İnceleme Komisyonu, Komisyon bünyesinde oluşturulan Cezaevleri Alt Komisyonu'nun bazı cezaevleriyle ilgili hazırladığı raporları ele alacak. (11.00)

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Rasim Acar ve partililerle Alba Sanayi Sitesi'ni ziyaret edecek. (İstanbul/14.00)

Türkiye İstatistik Kurumu, 2013 yılı adrese dayalı nüfus kayıt sistemi sonuçlarını açıklayacak. 
(Ankara/10.00)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)