E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizGübre hisseleri raporu---

Gübre hisseleri raporu

Gübre hisseleri raporu
17 Kasım 2016 - 08:35 borsagundem.com

Marbaş Menkul Değerler, yayınladığı analiz raporda gübre hisselerini değerlendirdi.

EGE GÜBRE

20.80 seviyelerinden fiyatlanan Ege Gübre hisselerinde bir üçgen formasyonu oluşmak üzere olduğunu söyleyebiliriz. Bu bağlamda oluşabilecek ilk yukarı yönlü alımlarda izlenilmesi gereken olası direnç seviyeleri 21.40 ve 22.30 seviyeleri olmak üzere üçgenin üst çizgisine de dikkat etmek gerekir. Olası bir satıcılı havada ise 20.10 ve 19.40 fiyatlarını göz önünde bulundurmakta fayda var.

TENİK GÖRÜNÜM:

1

BANDIRMA GÜBRE FABRİKALARI

Mayıs başından beri süren düşüş trendi Bandırma Gübre Fabrikaları fiyatını 16.50’lelerden 10.03’e kadar gerilemesine neden oldu. Bu fiyat seviyelerinden yukarı doğru bir hamle yapması durumunda ilk karşılaşabileceği seviye 10.45 fibonacci desteği olarak görülüyor. Aşağıya doğru ilerlemesi halinde ise güçlü bir destek olarak karşımıza çıkan 9.50 seviyelerinde tepki alımları gerçekleşebilir. Ancak bu desteğin altında gerçekleşebilecek kapanışlar ise senedin kayıp ivmesini arttırabilir.

TEKNİK GÖRÜNÜM:

2

HEKTAŞ TİCARET

Hektaş Ticaret hisseleri an itibariyle 3.62 dolaylarında fiyatlanıyor. Bir üçgen oluşumun olduğu da söylenebilir ama kesin bir yön söyleyebilmemiz için 3.75 direnç seviyesinin veya 3.50 destek seviyesinin altında kapanışlar beklenmelidir. Ancak bu koşullar altında yatay trendden çıktığımız söylenebilir.

TEKNİK GÖRÜNÜM:

3

GÜBRE FABRİKALARI

Gübre Fabrikaları hissesinde 7.50 seviyelerinden başlayan düşüş trendi bugün 4.54 seviyesine kadar gelmiş durumda. Fibonacci düzeltme seviyelerine baktığımız zaman %61.8 seviyesi olan 4.79’unda kırılmasıyla fiyatlar aşağıya doğru çekilmesine devam etmektedir. Karşılaşabileceği ilk destek noktası 4.34 olarak öngörülebilir. Kağıdın yukarı yönlü bir hareketinde ise önce fibonacci seviyesini geçmesi ardından 5.0 fiyatına doğru hareket etmesi beklenebilir.

TEKNİK GÖRÜNÜM:

4

Marbaş Menkul Değerler

http://www.marbas.com.tr/hissenisec/

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)