E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıGram altın fiyatında yeni rekor---

Gram altın fiyatında yeni rekor

Gram altın fiyatında yeni rekor
03 Kasım 2020 - 11:00 borsagundem.com

Gün içinde yükselişini sürdüren gram altın yeni bir rekora imza atarak 520 TL seviyesine çıktı. İç piyasalarda çeyrek altın 851 liradan, Cumhuriyet altını ise 3 bin 391 liradan işlem görüyor.

Haftanın ikinci işlem gününde gram altın yeni bir rekora imza attı. Geçen haftanın son işlem gününde 503 lira olan gram altın, dolar kurundaki rekor nedeniyle bugün tarihi seviyelere yükseldi.

Altının ons fiyatı bin 900 doların üzerine çıkarken gram altın da 520 lirayla rekor kırdı. Son 1 ayda gram altındaki yükseliş yüzde 10'a yaklaştı.

İç piyasada 520 lira seviyelerinden işlem gören gram altının yanı sıra, çeyrek altın 851 liradan, Cumhuriyet altını ise 3 bin 391 TL’den alıcı buluyor.

Geçen haftanın son işlem gününe bakıldığında çeyrek altın 819 liradan, cumhuriyet altını ise 3 bin 269 liradan işlem görüyordu. 

Yüksek volatilite uyarısı

Bugün ABD’de gerçekleşecek olan başkanlık seçimleri ve devam eden teşvik paketi görüşmeleri, parite ve emtialardaki volatilitenin arttığı bir zemin oluşturma potansiyeli taşıyor. Bu nedenle uzmanlar, risk iştahında ve güvenli limanlarda yaşanabilecek yüksek volatiliteye karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulunuyor.

ABD tarihinin en kritik seçimi

Küresel piyasalar ABD seçimi öncesi pozitif seyrediyor

ABD’de endeksleri seçim öncesinde pozitif fiyatlanıyor

Kapalıçarşı'da külçe altın fiyatları 02/11/2020

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)