E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGoldman Sachs Türkiye'ye geliyor---

Goldman Sachs Türkiye'ye geliyor

Goldman Sachs Türkiye'ye geliyor
16 Ocak 2015 - 21:59 borsagundem.com

Goldman Sachs Group, İstanbul'da ofis açıyor

Goldman Sachs Group, Türkiye'de bu yıl 22 milyar dolar seviyesine ulaşması beklenen birleşme ve satın almalara aracılık etmek için İstanbul'da ofis açıyor.

Bloomberg.com'un haberine göre, BDDK sözcüsü Osman Uzun, Goldman Sachs'ın Türkiye'de yatırım bankacılığı faaliyetleri için Eylül ayında aldığı iznin bu yılın başında yürürlüğe girdiğini söyledi. New York merkezli Goldman Sachs'ın sözcüsü Joseph Stein, BDDK'nın onayını doğrularken, yorum yapmaktan kaçındı.

Öte yandan Japonya'nın en büyük broker şirketi Nomura Holding de geçtiğimiz mart ayında Türkiye'de ofis açma lisansına sahip olduğunu açıklamıştı. Geçtiğimiz yıl dünya genelinde 1 trilyon dolarlık birleşme ve satın alma işlemine aracılık eden Goldman Sachs, 34 bin çalışanıyla yine 1 trilyon dolarlık varlığı yönetiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bu nedemek17 Ocak 2015 00:15

    Yani ofis açması turkiyede satış ortaklık faaliyetleri ciddi bir getirisimi var yada farklı düşüncesi olanlar paylaşabilir mi!

  • KARTALY32316 Ocak 2015 22:42

    YAVV BIZDENDE OLSA OLSA ANCA BORSACILAR LOKALİ İÇİN GİRİŞİM OLUR.DESTEK VEREN ARKADAŞLAR VARMI........