E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGökhan 28 milyon Euro---

Gökhan 28 milyon Euro

Gökhan 28 milyon Euro
17 Mart 2015 - 10:00 borsagundem.com

Asbaşkan Deniz Atalay, milli yıldız için, "Gökhan'ın şu anki değeri 28 milyon Euro... Bu rakam daha da yukarı çıkacaktır" dedi

Süper Lig'de ezeli rakiplerinin puan kaybettiği haftada  Erciyes'i farklı mağlup ederek zirve koltuğunu geri alan  Beşiktaş'ta keyifler yerinde... Asbaşkan Deniz Atalay, takım olarak çok iyi gittiklerini belirterek, özellikle son haftalardaki performansıyla büyüleyen Gökhan Töre'ye övgü yağdırdı. Töre'nin yaşı ve yetenekleriyle değerini her geçen gün artırdığını söyleyen Atalay, "Benim ölçüme göre Gökhan'ın değeri şu anda 28 milyon Euro'ya ulaştı" dedi. 

BÜYÜK BAŞARILAR YAŞAYACAĞIZ 

Gökhan'ın karakterli, yetenekli ve düzgün bir oyuncu olduğunu söyleyen Deniz Atalay, "Göstereceği performansla değerini daha da artıracağına inanıyorum. Onunla ve takım arkadaşları ile birlikte birçok başarıya ulaşacağız. Beşiktaş'ta şampiyonluklara ve büyük işlere imza atacağına şüphem yok" diye konuştu.

JUVENTUS VE MILAN'IN RADARINDA

Avrupa 'da çok sayıda kulüp Gökhan Töre'yi takibe aldı. Özellikle Club Brugge maçında çok sayıda kulüp yetkilisinin canlı izlediği Gökhan hakkında FIFA menajeri Saffet Balkan, "Gökhan'ın İngiltere, İspanya ve İtalya'da oynama zamanı geldiğini düşünüyorum. İsteyen çok kulüp var. Ancak Beşiktaş'ın talep ettiği rakamı verecek çok az sayıda takım var" diye konuştu. Gökhan'ın  Juventus ve  Milan'ın radarında olduğu öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)