E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGökçek'ten tekmeci danışmana destek---

Gökçek'ten tekmeci danışmana destek

Gökçek'ten tekmeci danışmana destek
22 Mayıs 2014 - 10:47 borsagundem.com

Başbakan Danışmanı Yusuf Yerkel'in tekmesiyle ilgili açıklama yapan Gökçek "Son derece insani bir olay" değerlendirmesinde bulundu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakanlık Danışmanı Yusuf Yerkel'in Soma'da yere düşen bir protestocuyu tekmelemesiyle ilgili çarpıcı bir ifade kullandı. Yerkel'in tekmesini insani olarak nitelendiren Gökçek, etki sonunda böyle bir tepkinin doğduğunu iddia etti.

ARINÇ'IN SÖZLERİNE KATILMADI
  
Melih Gökçek, Beyaz TV'de yayınlanan "Basın Kulusi" programına konuk oldu. Soma'da yaşanan protestoları değerlendiren Gökçek, Bülent Arınç'ın Yusuf Yerkel'i eleştiren sözlerine ise katılmadığını söyledi. Yusuf Yerkel'in Soma'da polisin müdahale ettiği protestocuya attığı tekmeyi insani bulduğunu da ifade eden Gökçek, CHP'li Gürsel Tekin'in geçtiğimiz günlerde internete düşen görüntülerini örnek göstererek insanın zaman zaman çileden çıkabileceğini söyledi.
  
"YERKEL'İN Kİ İNSANİ BİR TAVIR"

Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in Erdoğan'ın yakınında bir isim olduğu için gösterdiği tepkinin doğru olmadığını anlatan Gökçek, Başbakan'a yapılan saldırının bu olayı tetiklediğini iddia etti. Gökçek şöyle konuştu: "Bakın Yusuf'un yaptığı doğru bir hareket değil. Ama Yusuf bir insan. Netice itibariyle adama söveceksin. Görüntülerde yok ama burada Yusuf saldırıya uğruyor. Bu doğru bir hareket değil ama insani bir harekettir bu. Eğer bu savunmaysa bunu savunuyorum. Bu hareketi doğru bulmuyorum ama insani bir hareket. Bunu söylemek gerekiyor.
  
"NE YAPSIN ÇOCUK"
  
Tahammül sınırını aşmış ne yapsın çocuk. İnsanlar burada vicdani olarak değerlendirmiyorum. Burada etki ve tepki var. Bundan dolayı burada Yusuf'u linç edilecek bir durum yok. Burada gözükmüyor ama kendisine de bir saldırı var. Herşeyi çekmemişler. Linç edilmeyi hak etmiyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hüseyin Akkaya22 Mayıs 2014 14:08

    Salata maydanossuz olurmu hiç. "MAYDNOZ OLMASI" lazım.

  • he vatandaş he22 Mayıs 2014 13:55

    o dönemde vardı yolsuzluk, bu dönemde var. bu kadar özelleştirme, ağır vergiler, sıcak para, bu kadar borçlanmaya mı ekonomi iyi yalanları atılıyor...20 milyar bile olmayan ımf parası ödenmiş, 400 milyar borç yapılmış ve tüm kaynaklar satılmış... görürüz zaman içinde taşıma su ile değirmenin dönmeyeceğini... o paralarla sanayileşmedin, betona yatırdın tüm parayı..

  • ATA22 Mayıs 2014 13:24

    Tekme atılanı 2 polis tutmamış olsa, birebir kavga etseler insanca bir tavır olurdu, ama bir adamın eli kolu bağlı ve yerde onu tekmeliyorsun, delikanlılık değil bu, ne olduğunu herkes biliyor.

  • doğa22 Mayıs 2014 13:03

    bizde melih gökçek nerede kaldı diyorduk

  • vatandaş22 Mayıs 2014 12:50

    Daha düne kadar imf kapımızdan ayrılmıyordu yolsuzluğun kralı yapılmışsa 15 sene evvel yapılmıştır yolsuzluk rüşvet azaldığı için belki de kasanda 130 milyar doların oldu! bizim yaşımız müsait yolsuzluğun kralının yapıldığı yılları da yaşadık bu ülkede! boş boş konuşmayalım!

  • sen bırak bu işleri22 Mayıs 2014 12:31

    amerikanın, avrupanın neresinde bu kadar ihmal, önlemsizlik, köle düzeni var? amerikanın, avrupanın neresinde havuz medyasının desteklediği rant, torpil, rüşvet, yolsuzluk bu kadar yaygın?

  • melih22 Mayıs 2014 12:29

    hangi devlet meluh? sana çalışan devlet mi? rantını yediğin, menfaat elde ettiğin devlet mi? yuhu hakkediyorsan yuhlanmalısın...

  • derviş22 Mayıs 2014 12:25

    "Zalimin zulmü varsa, mazlumun da Allah'ı var, Bugün halka cevretmek kolay, yarın Hakk'ın divanı var."

  • ANK22 Mayıs 2014 12:06

    Bende ak partiye oy veriyorum(ama bu herşeyi koşulsuz desteklerim değil)ama tekmeciyi desteklemiyorum bence kendisi istifa etsin ve ayrılsın partiye kimsenin zarar vermeye hakkı yok

  • melih 22 Mayıs 2014 11:38

    devlete tekme atanın yuh layanın başını ezmeli....gökçek cumhur başkanı olacak adam ...

  • bırakın bu işleri22 Mayıs 2014 11:37

    Sen amerikan başkanının arabasına tekme atacaksın o çok beğendiğiniz ve orada demokrasi var bizde yok dediğin ülkenin başkanının arabasına tekme atacaksınız sonra da devam edeceksiniz öyle mi!? Ya da avrupa da her hangi bir yerde bunu yapacaksınız! samimi olun biraz! oradaki canı yanmış insanlar dediğiniz kimseler provakatordür asıl canı yananların yaptığı onurlu davranışları hepimiz görüyor biliyoruz! dhkpc li yada terör örgütü mensubu satılmış birkaç kişi sivrilecek biz de onları halk olarak görüp bu ülkenin başbakanına saygısızlık yapmalarını sineye çekeceğiz! oldu canım! onun tekmesi normal olacak aldığı karşılık normal olmayacak! amerikada yap bakalım bunu ne oluyor! polis dur dediğinde bir adım at bak ne oluyor! bırakın bu işleri! Siz tiranlık görmemişsiniz ben 12 yıl amerikada yaşadım! boş boş konuşmayın! admin sen de yayımla bunu!

  • RUMUZ22 Mayıs 2014 11:14

    SENİN KURAN DAN ANLADIĞIN BU SANIRIM. AMA ANLAMADIYSAN PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATINI BİR DAHA OKU.

  • YORUMCU22 Mayıs 2014 10:59

    tekme atmak eşşeklere mahsus bir durum....

  • Hürriyet Ekonomi22 Mayıs 2014 10:56

    Erdoğan'ın yol birliği ettiği bu zatın o sistemde düzgün bir göreve gelememesinde baş pay sanırız bu tarz yanlış tespitlerde.

  • Vatandaş22 Mayıs 2014 10:55

    Hayvani diyeceğine insanı demiş. Gerçi hayvanlar bile bunu yapmaz.

  • isyankar22 Mayıs 2014 10:53

    lafa bakarim lafmi diye, söyleyene bakarim adammi diye! milletin sorumsuzugunuz sebebiyle cigeri yanmis, düzeninize isyan ediyorlar, sende devlet terörünü savunuyorsun..