E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGökçek yayından alındı---

Gökçek yayından alındı

Gökçek yayından alındı
13 Mart 2014 - 05:23 borsagundem.com

Bugün TV'de Mansur Yavaş'ın katıldığı programda, Melih Gökçek de telefonla bağlandı. Bir süre sonra kanal, Gökçek'i yayından aldı

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediwye Başkan adayı Mansur Yavaş, Bugün TV'de Adem Yavuz Arslan'ın konuğu oldu.

Aynı zamanda programa telefonla Melih Gökçek de bağlandı. Gökçek, belediyenin bütçesi ile ilgili bir takım bilgilerin yanı sıra, Mansur Yavaş'a sorular yöneltti. Programın moderatörü Adem Yavuzarslan ise Gökçek'e "Sorularınızı sorun, bağlantıdan sonra Mansur Bey cevaplasın" dedi.

Gökçek ise bu sırada karşılıklı soru-cevap şeklinde tartışılabileceğini söyledi. Mansur Yavaş bunun üzerine "Merak etmeyin, belediye başkanı olunca o bütçeyi zaten ben yöneteceğim" dedi.

Mansur Yavaş, Gökçek'in sorularına cevap vermekten kaçınca, moderatör de cevap hakkını bağlantıdan sonra kullanabileceğini söyledi. Sorularına cevap alamayan Gökçek, bir süre sonra Bugün TV canlı yayınında, yayından alındı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GİDİŞ13 Mart 2014 14:13

    Dün ekranlarda polisin kadınları yerlerde sürüklediğini ve kadınların ağlayarak bağırdıklarını görünce bunları düşündüm...Nasıl ki dinci istila işe kadının başıyla başladı...Cumhuriyeti geri almak da kadının o gözyaşıyla olacak...Göreceksin...Çünkü kadın erkeğe benzemez...Anneliği ona; acı çekmeyi de öğretti, korumayı da..Ve asla vazgeçmemeyi...Gidişin kadınların elinden olacak

  • KISSADAN HİSSE13 Mart 2014 14:12

    Bir gün Hz. Ali'nin taraftarlarının yoğun olduğu Küfe'den biri devesiyle Şam'a gelmiş, dolaşırken biri yanaşmış:- Ver o dişi deveyi bana! Tartışma büyümüş, Küfeli: "Bu deve benimdir, üstelik dişi değil, erkektir", demişse de anlaşamamışlar, iş Muaviye'ye yansımış, halk meydanda toplanmış, Muaviye, Küfeli ile Şam'da deveye sahip çıkanı dinledikten sonra, kararını açıklamış:- Bu dişi deve Şamlınındır! Sonra toplananlara dönmüş:- Ey cemaat, bu dişi deve kimindir? Hep birlikte bağırmışlar:- Şamlınındır! Küfeli şaşkın şaşkın, giden devesinin ardından bakakalırken Muaviye Küfeliyi yanına çağırmış:- Ey Küfeli, dinle! Sen de ben de biliyoruz ki bu deve senindir ve dişi değil, erkektir. Ama sen Küfe'ye dönünce gördüklerini Ali'ye anlat ve de ki:- EY ALİ, MUAVİYE'NİN , DİŞİ DEVEYİ ERKEK DEVEDEN AYIRT EDEMEYEN, O NE DERSE EVET DİYEN 10 BİN ADAMI VAR, AYAĞINI DENK AL '' demiş. Bugün ise çoban ne derse onu sorgusuz sualsiz takip eden KOYUN ları var.

  • Alperen13 Mart 2014 10:30

    Karanlık güneş doğunca kaybolur.FT 'cilerin dolap ve dümeni buraya kadar.

  • osman13 Mart 2014 09:07

    yav ne dış mihrakmış, işine gelmeyen hemen bir dış mihrak yaftası yapıştırıyor.. dön bi arkana bak ne giren ne kadar olmuş diye.....

  • komando13 Mart 2014 08:37

    uzun adam gidecek ya sonra ne olacak dış mihrakların istediği, fetonun istediği olacak. Yok öyle ...

  • komando13 Mart 2014 08:28

    adem yavuz arslan 0(sıfır) bile etmeyen zavallı bir adam. Mansur yavaşı yanına koysan 1(bir) bile etmez. Al vur ötekine.

  • hakan277213 Mart 2014 06:59

    Gökçekin karşısında Mansur Yavaşın bilgisi yetmez.Hayallaeri ile gökçekin yaptıklarına ulaşamaz.Bugün TV istediği kadar pohpohlasın yavaşı