E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGökçek hedefine sarışını aldı---

Gökçek hedefine sarışını aldı

Gökçek hedefine sarışını aldı
30 Nisan 2015 - 07:08 borsagundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ABD Dışişleri Sözcü Yardımcısı Marie Harf'i hedef aldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek,  ABD’deki Baltimore olayları nedeniyle  Twitter hesabından ABD  Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Marie Harf’ı hedef aldı.

Bir  haber sitesinin Marie Harf’a 'Aptal sarışın' dediği haber görselini Twitter hesabından paylaşan Melih Gökçek, Gezi eylemleri sırasında orantısız polis şiddetini eleştiren ABD’ye yanıt verdi.

Melih Gökçek sosyal medyada bunları paylaştı 

Melih Gökçek, Baltimore’daki polis şiddeti için Marie Harf’tan ‘hesap sorarak’, “Hadi sarışın cevap versene” diye yazdı.

Marie Harf’ın bu mesajı gördüğünde anlamayacağını düşünen Melih Gökçek, bir alt satıra mesajının İngilizcesini de ekleyerek, “Come on blonde answer now” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mico30 Nisan 2015 08:23

    Artik melih bey kendini içerideki insanlarla gündemde kalmayi beceremiyor ne yapsın sıra okyanus ötesine geldi sanırım 2023 başkanlık seçimlerine hazırlanıyor hayırlı olsun beyazsaray oy kullanma durumu mevcut değil baskan