E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGlobal Yatırım Holding, Global Liman'da hisse satışını değerlendiriyor---

Global Yatırım Holding, Global Liman'da hisse satışını değerlendiriyor

Global Yatırım Holding, Global Liman'da hisse satışını değerlendiriyor
26 Kasım 2019 - 10:22 borsagundem.com

Global Yatırım Holding'in dünyanın en büyük bağımsız kruvaziyer limanı işletmecisinin genişlemesini finanse etmek için seçenekler arasında Global Ports Holding Plc (GPH)'de hisse satışını değerlendirdiği ifade ediliyor.

Bloomberg'in konuya yakın kaynakların verdiği bilgilere dayandırdığı haberine göre, Global Yatırım, hisseleri Londra'da işlem gören GPH hakkında girişim sermayeleri ve stratejik yatırımcılar da dahil olmak üzere ondan fazla şirketle görüşmelerde bulunuyor.

Planın, Temmuz ayında açıklanan stratejik incelemenin bir parçası olduğunu
vurgulandı.

Global Yatırım Holding 9 Eylül tarihinde yaptığı açıklamada, "Global Ports Holding (GPH), tüm paydaşlar için değer maksimizasyonun yollarını araştırma amacıyla Goldman Sachs International ile stratejik değerlendirme yapıyor.

GPH, belli varlıkları için birtakım ön teklifler aldığını, bu tekliflerin şu anda değerlendirildiğini, nihai sonuca dönük herhangi bir kesinliğin su aşamada olmadığını ve stratejik değerlendirmelerin yılsonuna kadar tamamlanabileceğini belirtti." demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 14,11
En Yüksek: 14,40
En Düşük: 14,11
Değişim -0,91 %
FK: 6,37
PD / DD: 2,00
İşlem Hacmi 172.734.700
Toplam Adet: 12.115.817
Ağırlıklı Ort.: 14,26
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)