E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGiresunspor: 0 – Beşiktaş: 1---

Giresunspor: 0 – Beşiktaş: 1

Giresunspor: 0 – Beşiktaş: 1
08 Ekim 2022 - 22:24 borsagundem.com

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Bitexen Giresunspor'u deplasmanda 1-0 yendi. Kartal bu sonuçla 3 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Giresunspor ile deplasmanda kozlarını paylaştı.

Çotanak Stadı'nda oynanan mücadelede siyah-beyazlılar, 34. dakikada Tayyip Talha Sanuç'un attığı tek golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın 90. dakikasında Giresunspor'da Oğulcan Çağlayan'ın attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Beşiktaş bu sonuçla 3 maçlık aranın ardından yeniden 3 puanı hanesine yazdırdı. Kartal'ın puanı 18 olurken Giresunspor ise 8 puanda kaldı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1. dakika Hakem Yaşar Kemal Uğurlu maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye Beşiktaş başlıyor.

7. dakika Defansın arkasına atılan pasa hareketlenen Rijad Bajic için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

15. dakikada Masuaku’nun kullandığı serbest vuruşta Tayyip Talha topu ağlara yolladı. Maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu VAR kararıyla golü iptal edip penaltı kararı verdi. Weghorst’un kullandığı penaltıyı Onurcan kurtardı.

30. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Giresunspor ceza sahasındaki karambolde Arias’ın ters vuruşunu kaleci Onurcan son anda çizgide kontrol etti.

34. dakikada Redmond’ın frikiğinde Onurcan topu kornere çeldi. Fernandes’in kullandığı köşe atışında Giresunspor ceza sahasında oluşan karambolde Tayyip Talha’nın vuruşu ağlara gitti. 0-1

45+4. dakikada gelişen Beşiktaş atağında sağ çaprazdan ceza sahasına giren Tayfur Bingöl’ün şutu az farkla auta çıktı.

47. dakikada Beşiktaş, Nathan Redmond ile gole yaklaşıyor. Beşiktaş hızlı atağında Gedson Fernandes'in pasında topla buluşan Wout Weghorst sol tarafta müsait durumda olan Nathan Redmond'a pasını aktarıyor. Ceza sahası içi sol çaprazda Nathan Redmond'ın gelişine vuruşunda top az farkla yandan auta gidiyor.

66. dakikada sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Rachid Ghezzal'ın ceza alanına gönderdiği ortasında top kimseye ulaşmadan yandan dışarı çıkıyor.

78. dakikada Kaleci Ersin Destanoğlu'nun ileride olduğunu gören Giresunsporlu Vukan Savicevic orta sahadan şansını deniyor ancak top yandan auta gidiyor.

80. dakikada Giresunspor, Ramon Arias ile gole yaklaşıyor. Sağ kanatta Görkem Sağlam'ın kullandığı korner sonrasında Alexis Perez'in çevirdiği topta Ramon Arias'ın şutunu son anda Wout Weghorst müdahalesi ile uzaklaştırıyor.

83. dakikada Borja Sainz'ın ceza sahası dışından çektiği yerden şut cılız gidiyor ve top kaleci Ersin Destanoğlu'nda kalıyor.

86. dakikada sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Rachid Ghezzal'ın ceza alanına gönderdiği ortasında Cenk Tosun'un kafa vuruşu üstten auta gidiyor.

89. dakikada Beşiktaş, Wout Weghorst ve Cenk Tosun ile gole yaklaşıyor ancak kaleci Onurcan Piri geçit vermedi.

90. dakikada Giresunspor, Oğulcan Çağlayan ile Beşiktaş karşısında 1-1'lik beraberliği yakalıyor ancak VAR kontrolü sonrası atılan gol ofsayt sebebiyle geçersiz sayılıyor.

90 +6. dakika Hakem Yaşar Kemal Uğurlu maçın bitiş düdüğünü çalıyor ve Beşiktaş deplasmanda Bitexen Giresunspor'u 1-0 mağlup ederek ligdeki üç maçlık galibiyet hasretini sona erdiriyor. Beşiktaş ligde puanını 18'e yükselterek averaj ile 2. sıraya çıkıyor. Bitexen Giresunspor ise 8 puan ile haftayı kapatıyor.

İŞTE İLK 11'LER

Giresunspor: Onurcan, Hayrullah, Arias, Perez, Alper, Campuzano, Murat Cem, Görkem, Kuwas, Sainz, Bajic.

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Tayyip, Saiss, Masuaku, Josef, Gedson, Dele Alli, Tayfur, Redmond, Weghorst.

VALERİEN ISMAEL: BİZİM AÇIMIZDAN İYİ BİR MAÇ OLDU

Beşiktaş'ın teknik direktörü Valerien Ismael, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, zor bir maç oynadıklarını söyledi. Zeminden dolayı sakatlıkların yaşandığını ifade eden Ismael, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Zor bir maç oldu. Ancak bunu rakipten dolayı diyemiyorum bunu. Zeminden dolayı yaşadığımız sakatlıklardan ve kaçırdığımız fırsatlardan dolayı. 3-0 ya da 4-0 olabilecek bir maçtı. Ama futbol böyledir. Siz gol atamadıkça, rakip maçın sonlarına doğru maça ortak olur ve gol atma fırsatını onlar da yakalar. Emrecan'ın sakatlığı özellikle işimizi çok zorlaştırdı. Son anlarda koşamıyordu. Günün sonuna 3 puanı almak önemliydi ve biz 3 puanı aldık. Bizim açımızdan iyi bir maç oldu."

Mantalite anlamında iyi bir maç olduğunu dile getiren Ismael, "Dediğim gibi zemin kaynaklı sıkıntılar yaşadık. Şimdi dinleneceğiz. Önümüzde içeride evimizde oynayacağımız Trabzon maçına hazırlanacağız." diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 38,56
En Yüksek: 47,58
En Düşük: 47,58
Değişim -46,74 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,34
İşlem Hacmi 39.416.032
Toplam Adet: 1.022.200
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)