E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGerçekten küfür etti mi?---

Gerçekten küfür etti mi?

Gerçekten küfür etti mi?
09 Mart 2014 - 11:08 borsagundem.com

Galatasaray-Akhisar maçının önüne geçen olayla ilgili hakem Fırat Aydınus açıklamalarda bulundu

Galatasaray-Akhisar Belediyespor maçında hakem Fırat Aydınus'un, sarı-kırmızılı oyuncu Melo'ya küfür ettiği iddia edildi. Maç sonrası MHK Başkanı Alp'i arayan Aydınus, gözyaşları içinde böyle bir olayın yaşanmadığını söyledi.
Sosyal medya ve Türk Telekom Arena, 'küfür' iddiasıyla sallanırken, Fırat Aydınus karşılaşmanın ardından gözyaşları içeresinde Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp’i aradı.

'Küfür ettiyse hakemliği bıraksın'

Hürriyet 'in haberine göre; haberi kendisine babasının telefonla verdiğini belirten Aydınus, "Ayıptır, günahtır, kimler neden ne sebeple bu söylentiyi çıkarıyor. Ne yapmak istiyorlar? Ben bunca yıllık bir hakemim, neden bir futbolcuya küfredeyim? Haberi babam verdi başkanım. Bu söylentilere inanamıyorum. Benim kullandığım dili bile bilmeyen bir oyuncuya bir hakem olarak nasıl hakaret ederim? Bunu insanlar nasıl yakıştırırlar bana?" diyerek içini döktü. 
MHK Başkanı Zekeriya Alp ise "Bunları yapanlar kimse ahlaksız bir tutum içindeler. Fırat Aydınus gibi pırıl pırıl hakemlerimizden ne istediklerini anlayabilmiş değilim. Ama bunun ahlaksızca olduğunu söyleyebilirim" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)