E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Ganyotçu' küfür etti, diziden kovuldu---

'Ganyotçu' küfür etti, diziden kovuldu

'Ganyotçu' küfür etti, diziden kovuldu
17 Mayıs 2017 - 13:51 borsagundem.com

'Kolpaçino' sinema filmi serisinde canlandırdığı 'Ganyotçu' karakteriyle tanınan Ebubekir Öztürk'ün İzmir Marşı'na küfür ettiği görüntüler sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu

Ünlü oyuncular Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş'ın başrollerinde yer aldıkları 'Kolpaçino' sinema filmi serisinde üne kavuşan Öztürk'ün görüntülerde, arkadaşlarıyla bir otomobilin içinde İzmir Marşı'na küfür ettiği görülüyor. 16 Nisan Cumhurbaşkanılığı referandumu öncesi kayıt edildiği anlaşılan görüntü, sosyal medyada büyük tepkilere neden olurken, Öztürk'ten konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Ebubekir Öztürk'e en sert tepkilerden biri ise 18 Mart zaferi öncesi şehitler için İzmir Marşı’nı söyleyen Haluk Levent'ten geldi. Levent sosyal medya hesabından şunları yazdı:

DİZİDEN KOVULDU

Tepkiler üzerine oyuncunun anlaşmalı olduğu yapım şirketi Es Film, sözleşmenin iptal edildiğini ve oyuncunun Payitaht adlı diziden çıkarıldığını bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • riya küçük şirk17 Mayıs 2017 20:35

    Yok harbiden ahlaklı, faziletli insanlar olsalar, Allahın hükümlerine göre yaşasalar diyecem ki bunlar harbi müslümanlar Atatürkün getirdiği laik düzene karşılar. Yok paraya tapmış çoğunuz , menfaat için girmeyeceğiniz kılık yok, zaten laik düzenin nimetlerinden laiklerden çok faydalanırsınız. Gerçek şeriatçı da değilsiniz. Sadece her dönem bir kılığa giren riyakarlarsınız.

  • Hakan17 Mayıs 2017 19:33

    Kardeş seviyor yada sevmiyor küfür etmek adamlıkmı ? degil o yüzden

  • Siz defolun gidin17 Mayıs 2017 16:47

    Yok öyle yağma burası bizim vatanımız senin sevdiğin değerleri sevmiyor diye kimseyi kovamazsın. Kafkasya dağlarında çiçekler açar nokta

  • Defolun gidin17 Mayıs 2017 15:28

    "Kafkasya " rumuzlu saçmalamışsın.Belli ki Gaynotcu ile aynı kafadasın.Defolun gidin bu memleketten.Memleketine küfür edenlerin bu topraklarda yaşamaya hakkı yoktur.

  • han17 Mayıs 2017 14:49

    ahh haluk abi cekten senetten uyusturucudan yatmasaydin memleket icin olun lafi agzina yakismis derdim. ama oyle bir hale keldikki kotunun karsisin da kotu var . iyiler nerede acaba

  • kafkasya..17 Mayıs 2017 14:21

    Marşın bugün elimizde eski senelerden kalmış elyazması tek bir notası bile yoktur; 40’lı ve 50’li senelerdeki şapirograf tekniği ile basılmış notalarda da eserin ismi “İzmir” değil, “Kafkasya Marşı”dır, zaten geçmişte “İzmir’in dağlarında çiçekler açar” değil, “Kafkasya dağlarında çiçekler açar” diye terennüm edilmiştir, “Kafkasya”nın yerini “İzmir”in alması çok sonralarıdır. adam kafkasya göçmeni...marşını çalmışsın...muhtemelen izmire değil marşı çalıp değiştirene küfür etmiştir..

  • izmir marşi17 Mayıs 2017 14:18

    zmir Marşı zannedildiği gibi Millî Mücadele yahut Cumhuriyet dönemi eseri değildir, daha eskidir, halis muhlis imparatorluk devrine aittir, yani mehter gibi bir Osmanlı marşıdır!