E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGalibiyet eğlencesi ölümle bitti---

Galibiyet eğlencesi ölümle bitti

Galibiyet eğlencesi ölümle bitti
02 Şubat 2020 - 15:32 borsagundem.com

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yapılan kutlamalarda kan döküldü. Büyükçekmece'de galibiyeti kutlayan Trabzonspor taraftarları, gürültü uyarısı yapan şahsın pompalı tüfekle saldırısına uğradı, bir genç hayatını kaybetti

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından galibiyeti kutlayan Trabzonspor taraftarı gençlerden biri uğradığı pompalı tüfekli saldırı sonrası hayatını kaybetti. 

Olay dün gece Büyükçekmece Atatürk Mahallesi'nde yaşandı. Trabzonspor-Fenerbahçe derbisini izleyen Ahmetcan Avşar ve iki arkadaşı, maçın ardından alkol alarak Büyükçekmece sahilindeki boş araziye geldi. Müziğin sesini açarak derbi galibiyetini kutlayan gençler, gürültü yaptıkları gerekçesiyle bir şahıs tarafından uyarıldı.

Yaşanan sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Aracından pompalı tüfeğini alan şahıs, gençlere 4 el ateş etti. Avşar bir anda yere yığılırken, arkadaşları gencin bayıldığını sandı. Avşar'ı araca bindirerek hastaneye götürmeye çalışan gençler, bu sırada göğsünde kanama olduğunu fark etti. Avşar'ı araçları ile hastaneye götürmeye çalışan gençler, bir yandan da polis ekiplerine haber verdi. Hastane yolunda polisle karşılaşan gençler, olayı anlatarak yardım istedi. Vakit kaybetmeden Beylikdüzü Devlet Hastanesine götürülen Avşar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gençlerin polisle karşılatığı anlar güvenlik kameralarına da yansıdı.

Olayın ardından inceleme başlatan polis, pompalı tüfeği ve zanlının aracını buldu. Polisin zanlıyı yakalama çalışmaları sürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğal seleksiyon ?03 Şubat 2020 09:14

    doğal seleksiyon gibi duruyor

  • mustafa03 Şubat 2020 02:24

    maçınızbatsın birine faydası var gibi boş yere can da gidiyor

  • Kurtulsak02 Şubat 2020 16:22

    Gençler haksız. Alkol alıp gece gece insanları rahatsız edip utanmadan da sözlü tartışmaya girmiş. Özür dileyecegine kavga edersen indirirler adamı. Yazık olmuş vurana. Bu beş para etmez insanlar yüzünden bir yığın namuslu aile babası hapiste yatıyor. Keşke hepsi temizlense

  • Buse14 Şubat 2020 18:18

    Senin gibi zihniyetsizleri indirirler inşallah

  • Berber Bekri03 Şubat 2020 05:32

    Vicdanın kurumuş senin ne işi var silahın sopanın arabada ararsın polisi alırsın plakayı haklı da olsa adaleti kendisi mi dağıtacak...beter olsun hapislerde çürüsün vurulan senin kardeşin evladın olsaydı böyle konuşamazdin...Cahillik korona virüsünden berbat..