E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGalatasaray'ın CAS duruşması tamamlandı---

Galatasaray'ın CAS duruşması tamamlandı

Galatasaray'ın CAS duruşması tamamlandı
16 Haziran 2016 - 16:15 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü'nün Avrupa kupalarından 1 yıl men cezasına yönelik itirazı, Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) görüşüldü

Fransa'nın başkenti Paris'teki Gide Avukatlık Bürosu'nda yapılan duruşmaya, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, başkan yardımcısı Eşref Alaçayır ve kulüp avukatı Jean-Louis Dupont katıldı. Duruşma sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Dursun Özbek'in cezanın kalkmasıyla ilgili umutlu olduğu gözlendi.

Başkan Özbek, yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar olan gelişmeler dâhil olaya nasıl baktığımızı, buradaki Galatasaray'ın haklarını korumak için gerekli olan müdafaamızı yaptık. Detaylara fazla girmek istemiyorum çünkü karar aşamasında olan bir şey hakkında detay vermek doğru olmaz." dedi.
Bir basın mensubunun 'Taraftar sizden müjde bekliyor, neler söylemek istersiniz?' sornusuna ise Başkan Özbek, "Tabii biz de onun için buradayız zaten." diyerek, şunları söyledi:

"Çok önemli, çok enteresan sorular sordular her iki tarafa da yargıçlar. Dolayısıyla çok uygun bir karar çıkacağı ümidi bende var. Tabii beklemek lazım. Çok kısa bir sürede –20'sinde ya da 23'ünde bu ayın –kararı açıklayacaklar. Dolayısıyla biraz sabırlı olursak kararı net olarak öğreneceğiz. Herkes şunu bilmeli ki biz içeride kaldığımız süre içinde Galatasaray'ın haklarını müdafaa etmek için, herkes son derece iyi hazırlanmıştır, son derece iyi çalışmıştır. Şimdi bekleme sürecindeyiz. Yorum yapmak istemiyorum. Çünkü çok kısa süre içinde karar zaten açıklanacak."

Bir muhabirin, 'Gördüğümüz kadarıyla olumlu bir karar çıkacak.' demesi üzerine ise Başkan Özbek, "Böyle bir şey söylemek mümkün değil, çünkü bu hâkimlerin kararı olacak. Ama 23'üne kadar bekleyelim. Bakalım ne diyecek hakimler, o zaman göreceğiz." diye cevapladı.

EURO2016 Fransa ve oynanan maçlarla ilgili bir soru üzerine ise Başkan Özbek, yorum yapmaktan kaçınırken, "Bugün sadece mahkeme ve UEFA ile ilgili probleme konsantreyiz. Maça gelirseniz orada da maçla ilgili yorum yaparız" diyerek, beğenip beğenmediği bir oyuncu olup olmadığını ve transferle ilgili bir açıklamada bulunmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Galatasaraylı16 Haziran 2016 16:44

    Sportif başarı olmadan taraftarın gözünde hiç bir değerin yok, kısacık demecinde bile kendine pay çıkarmak için yüz kere aynı şeyi söylemişsin, futbolu azıcık anlayan adamın bile vasat diyebileceği donk ve buna benzer adamlara tonla para verip sonra Galatasarayı kurtarmak için herşeyi yapıyoruz demen çok saçma