E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ı şampiyon yapacak senaryo---

Galatasaray'ı şampiyon yapacak senaryo

Galatasaray'ı şampiyon yapacak senaryo
10 Mayıs 2023 - 11:21 borsagundem.com

Lider Galatasaray kalan maçlarında bir derbiye çıkıp bir de hükmen galibiyet alacak. Sarı-kırmızılı takım oynayacağı 4 maçtan 3'ünü kazanırsa şampiyonluk ipini göğüsleyecek.

Spor Toto Süper Lig’de 33. hafta geride kalırken şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Lider Galatasaray, Fenerbahçe’nin bu hafta kaybettiği iki puanla şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Kalan maçlara bakıldığında bir hükmen galibiyetle birlikte Galatasaray'ın 76 puanı ve 4 maçı var. Sarı-kırmızılı ekip 3 galibiyetle (85 puana ulaşıp) zaferini ilan edecek ve Fenerbahçe derbisine ‘Şampiyon' unvanıyla çıkacak. Aslan derbiye 3 puan farkla önde girerse, Fenerbahçe'ye 4 farklı yenilmezse şampiyonluk turu atacak.

FENERBAHÇE 3 KEZ MAÇA ÇIKACAK

Fenerbahçe, iki hükmen galibiyet eklendiğinde 74 puana ulaşıyor. Kanarya'nın 3 maçı var. Biri Galatasaray derbisi. Sarı-lacivertliler şampiyonluk için Galatasaray derbisine ezeli rakibiyle aynı puanda çıkarsa kazanmak, 3 puan farkla çıkarsa ikili averaj sebebiyle 4+ golle kazanmak zorunda.

BEŞİKTAŞ’IN ŞANSI YOK DENECEK KADAR AZ

Beşiktaş'ın 3 maçı kaldı. Bu haftayı hükmen galibiyetle geçecek olan siyah-beyazlılar 71 puana ulaşacak. Galatasaray kalan maçlarda iki galibiyet alırsa, Kartal'ın şampiyonluk şansı kalmayacak ve hedef ikincilik olacak.

Süper Lig'de yabancı kuralı değişiyor!

 

Süper Lig'den 5 başkan PFDK'ya sevk edildi

 

Galatasaray rekor kırdı

 

Galatasaray: 1 - Medipol Başakşehir: 0

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)