E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan açıklama---

Galatasaray'dan açıklama

Galatasaray'dan açıklama
17 Şubat 2014 - 02:02 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçının ardından yayınladığı açıklamada Kasımpaşa'ya haksızlık yapıldığını öne sürdü

Galatasaray, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçındaki kararlar ile ilgili olarak resmi internet sitesinden açıklama yayınladı.

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Geçen hafta oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçından sonra rakip yönetimin geçmiş yıllarda da sergilediği hakemleri tehdit etme alışkanlığı, anlaşılmaktadır ki hakemlerimiz üzerinde mühim bir baskı yaratmış ve netice olarak önce Beşiktaş-Bursaspor maçında Ersan Gülüm'e haksız bir kırmızı kart gösterilmiş, ardından da Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında Kasımpaşa aleyhine büyük haksızlıklar yapılarak gösterilmeyen 2 kırmızı kart ve bir ofsayt gol ile Fenerbahçe galip gelmiştir.

Bu durum kamuoyunda iki soruyu gündeme getirmiştir."Rakip zirvede yalnız mı bırakılmak isteniyor?", "Rakibin bazı futbolcularının tekme atması, küfür etmesi serbest mi, bu oyuncular kırmızı karttan muaf mı?"

Bu koşullarda, oynanacak olan MP Antalyaspor-Galatasaray maçında hakemlerin ne şekilde maç yöneteceğini yakinen takip edeceğimizi spor kamuoyunun bilgisine sunarız.

İki haftadır yaşanan hakem hatalarının tekrar etmeyeceğini umuyor ve hakemler üzerinde yürütülen bu büyük baskıların derhal kaldırılması yönünde gerekli tedbirlerin alınmasını Türkiye Futbol Federasyonu'ndan talep ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ibrahim özbek17 Şubat 2014 17:44

    Şaibeli şampiyonluklar her makamdan tescilli şikeler hakkı olmayan kupalara sahip çıkmalar öfke kin nefret küfür hak getire ey federasyon hiç bu ligi uzatma şimdiden şampiyonluğu ver fenerede türkiye kurtulsun

  • Müfettiş.17 Şubat 2014 13:14

    Bu ülkede en tehlikeli karışım, Hem yolsuzluğa destek verenlerden olmak hemde Fransız kalmaktır. Bilmem anlatabildimmi. Vatan Haini fransız uşakları.

  • ibrahim özbek17 Şubat 2014 10:35

    Adamların yıllardır ağlamaktan gözlerinde yaş kalmadı günlerdir sokakta provakasyon yapıyorlar haliyle federasyonda hakemlerde etkilendi artık futbol futbolluktan çıktı aziz yıldırımın şovuna döndü iş yazık