E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da kritik maçlar---

Galatasaray'da kritik maçlar

Galatasaray'da kritik maçlar
20 Şubat 2022 - 10:02 borsagundem.com

Süper Lig'de 15. sırada yer alan Galatasaray, yarın 1 sıra gerisinde bulunan Göztepe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Aslan, bu maçın ardından ise düşme hattında bulunan Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.


Süper Lig’de 26. haftaya 13. sırada başlayacakken Antalya’nın galibiyeti ve Kasımpaşa’nın berabere kalmasıyla kendini bir anda 15. sırada bulan Galatasaray, yarın akşam Göztepe deplasmanına çıkacak.

Kendisinden yalnızca 1 basamak geride bulunan İzmir temsilcisiyle oldukça kritik bir mücadeleye girişecek olan Galatasaray, kaybetmesi durumunda düşme hattına ilk kez bu kadar yaklaşmış olacak. Haftaya da küme hattında bulunan Ç.Rize’yi evinde ağırlayacak olan Sarı-Kırmızılılar’ı, olumsuz sonuçlar gelmesi durumunda sıkıntılı günler bekliyor.

Zorlu bir dönemece giren Galatasaray’da henüz galibiyetle tanışamayan teknik direktör Dominic Torrent de takımının psikolojik kırılma yaşayabileceği maçlara çıkacağını biliyor. Göztepe ve Ç.Rize maçlarının kendisinin de kaderini çizeceğini düşünen İspanyol çalıştırıcının, Florya’daki idmanlarda üzerlerinde büyük baskı hisseden oyuncularını mental açıdan da kritik maçlara hazırladığı ifade edildi. (Erhan Kaan Adıgüzel/ Habertürk)

Dünyaca ünlü sportif direktör Galatasaray'da

 

Galatasaray'da erken seçim talebi

 

Galatasaray için İtalyan basınında Montella iddiası!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ20 Şubat 2022 15:34

    GS fedarasyon kümü düşürttürmez.

  • maxi20 Şubat 2022 12:11

    gs fb bjk küme düşmedikçe ve orada on sene kalmadıkça bu cari açık kapanmaz

  • Tekno papaz 20 Şubat 2022 12:09

    Galatasaraylıyım ama iyi bir ders için 4 büyük takımında düşmesi lazım ve şu dernek yönetiminden vazgeçilmesi laZım. Borçlar hep artacak başarısızlıkta kimse hesap vermeyecektir.