E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da istifalar üst üste---

Galatasaray'da istifalar üst üste

Galatasaray'da istifalar üst üste
11 Kasım 2013 - 16:04 borsagundem.com

Galatasaray, dün akşam karşılaştığı Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olmuştu. Sarı kırmızılı yönetim ise Florya'da olağanüstü toplanmıştı.

Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından Florya'da olağanüstü toplanan sarı kırmızılı yönetim flaş kararlar aldı. Sarı kırmızılı yönetim milli maçlar için verilen arada takımı ayağa kaldırmak ve eski özgüvenini kazandırmak için mücadele edecek. Ünal Aysal'ın teknik direktör Mancini ve yardımcılarından Tugay Kerimoğlu ile toplantı yaparak son durumlarla ilgili rapor isteyeceği ifade edildi. Ayrıca Ünal Aysal, sıksık Florya'ya gelerek gelişmeleri yakından takip edecek.
BEKLENMEDİK İSTİFA GELDİ
Bu arada DHA'nın haberine göre, görevlerinde tartışılmaz bir şekilde başarıyla görev yapan Stad Müdürü Mustafa Turgun, bilet pazarlama sorumlusu Özgür Gündoğan'ın ardından Mağazalar Genel Müdürü Nurettin Kantarelli de görevinden istifa etti. Göreve geldiğinden beri mağaza sayısnı ve genel karlılığı iki katına çıkaran Nurettin Kantarelli'nin kulüp içi bürokrasi ve iletişim eksikliğinden mutsuz olarak ayrıldığı öğrenildi.
"AYAĞA KALKIN"
Maçın ardından yöneticilerle yapılan görüşmeden çıkan sonuç 'Tam destek' olurken Futbolculara verilecek mesaj ise 'Ayağa kalkın' olacak. Ünal Aysal, lider Fenerbahçe ile olan 9 puanın biran önce kapanabilmesi ve zirveye yaklaşılması için adeta Florya'da yatıp kalkacak. Bülent Tulun ile birlikte Mancini'ye destek verecek olan Aysal, 15 günlük aranın ardından sarı kırmıızlı takımı yeniden ayağa kaldırmak istiyor.
"HERKES KENDINE GELSIN"
Galatasaray'daki flaş toplantıyla beraber futbolculara da isim ayırt etmeden 'Kendinize gelin' mesajı verilecek. Takımdakikonsantrasyon düşüşü için kaptanlarla bi görüşme ile durum değerlendirmesi yapılacak. Galatasaray'da bir alarm da Şampiyonlar Ligi mesaisi için verildi. Real Madrid maçında alınabilecek puan veya puanların sıralamadaki önemini bilen yönetim, bu konuda da gerekli önlemleri alacak. Futbolculara, 'Galatasaray'a yakışan mücadele' hatırlatması yapılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kadir11 Kasım 2013 19:56

    alırsan kyn ahını daha beter plursun kyn parasınlan başkanlık yapmak kolay

  • isa demir11 Kasım 2013 18:08

    burak'ı yedeke al, umut oynasın sorunlar % 50 çözülür, takımın direnç. istek, fizik gücü artmalı,

  • ÖNDER11 Kasım 2013 16:44

    ÜNAL AYSAL SENDE İSTİFA ET.GALATASARAY BAŞKANLIĞI İÇİN 5 KAT KÜÇÜK BEDENLİSİN.

  • ibrahim özbek11 Kasım 2013 16:28

    esas istifa etmesi gerekenler sırıtarak kameraların karşısındalar nasıl kimin ipi kaldı derdindeler diğer gariplerde şerefiyle istifa ediyorlar bunlar başkanlarıyla gitmedikçe vah cim bom ah cim bom