E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da iki sakat---

Galatasaray'da iki sakat

Galatasaray'da iki sakat
16 Temmuz 2014 - 01:18 borsagundem.com

Avusturya kampında dün yapılan idmanda kemik sesleri geldi. İki yıldız futbolcu idmanı tamamlayamadı

Sarı kırmızılı takımın Avusturya’daki çalışması bir hayli sert geçti. Çift kale maç ve taktik çalışmasında sakatlanan Yekta Kurtuluş ile Semih Kaya idmanı tamamlayamadı. Ali Naci Küçük'ün Hürriyet'teki haberine göre Koray Günter’in sert müdahalesi ile yerde kalan ve sağ ayağından sakatlanan Yekta’nın bilek bölümünde derin bir yara oluştu. Yekta antrenmanı yarıda bırakırken birkaç dakika sonra Semih Kaya belinden sakatlanıp çalışmayı tamamlayamadı. Koray'ın sert hamlesi ile çalışmayı yarıda bırakan Yekta'nın tedavisi saha kenarında yapılırken sert müdahalenin kemiğine gelmesi halinde kırabilecek şiddette olduğu kaydedildi. İki futbolcunun durumu da bu akşam yapılacak kontrollerin ardından belli olacak. 

OLCAN VE BURAK YILDIZLAŞTI

Çift kale maç sırasında ise 2 gol birden atan Olcan ve Burak Yılmaz öne çıktı. Özellikle Olcan Adın kanatlardaki etkili performansı ile dikkat çekti. İdmanı izleyen taraftarlar Burak Yılmaz’ın doğum gününü kutlayıp Prandelli ve futbolcular ile özçekim yaptı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)