E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da futbolculara ödemeler durdu---

Galatasaray'da futbolculara ödemeler durdu

Galatasaray'da futbolculara ödemeler durdu
29 Eylül 2016 - 10:00 borsagundem.com

Mali açıdan sıkıntılı günler yaşayan ve umudunu Riva, Florya projelerine bağlayan Galatasaray'da, Riekerink ve futbolcuların eylül maaşları henüz ödenmedi.

Süper Lig’e müthiş bir başlangıç yapan G.Saray’da mali sıkıntılarla boğuşan yönetim, kurtuluş yolunu 22 Ekim’de yapılacak olan olağanüstü genel kurulda görüyor.

Kongrede Emlak Konut’la anlaştıkları Riva ve Florya arazisinin satışını üyelerin onayına sunacak olan Özbek yönetimi, eylül ayında futbolculara ödenmesi gereken yıllık ücret taksitlerini henüz yatıramadı. Yaşanan mali krizden, Hollandalı
hoca Jan Olde Riekerink’in de nasibini aldığı ve bu ayki maaşını alamadığı ortaya çıktı.

YÖNETİM ANLAYIŞ BEKLİYOR
Futbolcularına ay başında ödenmesi gereken senetleri henüz ödeyemeyen yönetimin, mali darboğaz nedeniyle kongre sonuna kadar ödeme yapamayacağı ve herkesten anlayış beklediği ifade edildi.

Riekerink’ten de fedakarlık bekleyen yönetim, kongreden Riva ve Florya için Emlak Konut’la yapılan anlaşma için onay çıkar çıkmaz elde edilecek gelirle teknik heyet ve oyuncuların alacaklarının kapatılacağı bildirildi.

Paranın önemli bir bölümüyle ise banka kredi borçlarını silmek isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın, böylece yıllık 40 milyon dolarlık faiz yükünden de kurtulmayı planladıkları öğrenildi.

Erhan Telli / HABERTÜRK

Galatasaraylı Bruma, İngilizler’in radarında...

 

Yazarlardan Beşiktaş-Galatasaray maçı yorumları

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,69
En Yüksek: 8,86
En Düşük: 8,57
Değişim 0,81 %
FK: 25,99
PD / DD: -4,97
İşlem Hacmi 419.065.646
Toplam Adet: 48.049.027
Ağırlıklı Ort.: 8,64
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • re29 Eylül 2016 12:00

    tahtada mal toplayamadınız mı yeterince ? bu yazı ne şimdi?

  • aslan29 Eylül 2016 10:11

    ulan ** erhan, eylül ayı bitti mi ki traş yapıyorsun. sen ciner'den her ay maaşını tıkır tıkır alıyor musun? konuştrum şimdi beni. ben yönetimin yerinde olsam bir tane gasteci sokmam o tesislere..