E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray’da Faruk Süren sürprizi---

Galatasaray’da Faruk Süren sürprizi

Galatasaray’da Faruk Süren sürprizi
25 Şubat 2021 - 09:37 borsagundem.com

İsmi borsada sık sık manipülasyonlarla anılan Makine Takım ve Transtürk hisselerinin eski sahibi Galatasaray’ın eski Başkanı Süren ismi yeniden kulislerde konuşuluyor

Galatasaray eski Başkanı ve borsada bir dönemler ismi sık sık manipülasyonlarla anılan Makine Takım ve Transtürk şirketlerinin eski patronu Faruk Süren, sezon sonunda yapılacak seçimlerde aday olacağı belirtilen damadı Burak Elmas’ın yanında olduğunu söyledi.

UEFA Kupası’nı kazanan ve arka arkaya 4 sezon şampiyonluk yaşayan Galatasaray’da o dönem başkanlık koltuğunda oturan Faruk Süren, sezon sonunda yapılacak seçimlerde aday olacağı belirtilen damadı Burak Elmas’ın yanında olduğunu söyledi. Sportcell’e konuşan Süren, Elmas’ın adaylık sürecini şöyle değerlendirdi: “Arkasında değil yanındayım. Evet böyle bir göreve soyundu. Çok ciddi bir görev, çok zor bir görev. Zor bir miras devralacak. Dönem olarak çok zor bir dönem... Bizim ekonomimiz ne kadar yükselirse biz de yükseleceğiz. Bir borç yapılandırması söz konusu. Borç yapılandırmasının tabii ki reel bir şekilde olması gerekiyor. Bütün bunlarla baş edecek bir ekip kuruyor. İyi bir ekip kuruyor. Tabii mayıs ayında seçim olması kaydıyla. Umarım seçim olur, onu ertelemeyiz. Yani bütün kurulları erteliyoruz, bazılarının işine de geliyor.”

Galatasaray'da Muslera şoku!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,69
En Yüksek: 8,86
En Düşük: 8,57
Değişim 0,81 %
FK: 25,99
PD / DD: -4,97
İşlem Hacmi 419.065.646
Toplam Adet: 48.049.027
Ağırlıklı Ort.: 8,64
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Orhan gursea27 Şubat 2021 18:08

    Faruk suren kadar kupa kaldiran baska bir yonetim daha yok gs de her yerde manipuleye devam...

  • Mg25 Şubat 2021 18:40

    Aman dikkat...Sezginler gıda fiyaskosunu hatırlattı eski transtürk üstadı Süren Bey! ytd!

  • serdar25 Şubat 2021 10:01

    mustafa cengiz gayet başarılı ,değişim zamanı değil,kenetlenme zamanı takım şampiyonluğa gidiyor

  • soner25 Şubat 2021 09:57

    Galatasaray Kulübünü karıştıran ibra etmeyenleri kışkırtan GS kulübünü mahkemelerde süründüren kişilere arka çıkan bu adam ve damadı. Bunlardan GALATASARAY kulübüne hayır gelmez.