E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray yeni transferini geri gönderdi---

Galatasaray yeni transferini geri gönderdi

Galatasaray yeni transferini geri gönderdi
24 Ocak 2014 - 18:53 borsagundem.com

Galatasaray geçtiğimiz hafta Salih Dursun ve Umut Gündoğan ile birlikte KAP'A bildirilen bir isim daha vardı oda Endoğan Adili'ydi.

İsviçre futbolunun gelecek vaat edilen oyuncularından bahsedilen oyuncu için Basel Kulübü ile 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşılmış ve transferi KAP'a bildirmişti.
Öyle ki devamında geçtiğimiz hafta sonu Endoğan Adili Galatasaray'a imza atmak için İstanbul'a geldi. Fakat sürpriz bir şekilde 2 gün önce İsviçre'ye geri gönderildi. Bunun sebebine Hürriyet ulaştı.

Endoğan Adili'nin Süper Lig'de Türk pasaportu ile oynamasında sıkıntı çıktı. İsviçre pasaportu bulunan ve babası Türk olan Edonğan Adili'nin kanunlar Türk pasaportu ile oynamasına uygun değildi.
Bunun nedeni ise Adili'nin babasının  ilk vatandaşlığının İsviçre olması ve sonradan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması dolayısı ile Endoğa'nın Süper Lig'de yerli statüsünde oynayamayacağı Galatasaray'a bildirildi. Sarı kırmızılı kulüpte bunun üzerine oyuncuyu geri yolladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)