E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray taraftarları uçaktan atıldı---

Galatasaray taraftarları uçaktan atıldı

Galatasaray taraftarları uçaktan atıldı
25 Şubat 2016 - 15:07 borsagundem.com

İstanbul'dan Roma'ya giden uçak Saraybosna'ya indirildi ve 5 Galatasaray taraftarı gözaltına alındı

Lazio-Galatasaray maçını izlemek üzere Roma'ya giden bazı yolcuların taşkınlık yapmaları sonucu uçağın Saraybosna'ya inme kararı aldığı ve bu yolcuların uçaktan çıkarıldıkları öğrenildi.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan ve  Roma'ya giden Pegasus uçağında olay çıkaranların Lazio-Galatasaray maçını izlemeye giden Galatasaray taraftarı oldukları ve olay çıkararak kabin memurunu taciz ettikleri gerekçesiyle Saraybosna'ya indirildikleri belirtildi.

Saraybosna Emniyeti'nin de acil iniş sonrası 5 kişiyi gözaltında aldığı bildirildi. Uçağın, olay çıkartan yolcuları bıraktıktan sonra Roma’ya devam ettiği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hurşit25 Şubat 2016 16:24

    herhangi bir şey GS ile alakalı olunca GS düşmanlığı fenerle ilgili olunca bizim taraftarımıza saldırıldı oluyor beter olun şikecileri tutan medya

  • ikiniz de haklısınız.25 Şubat 2016 16:05

    ozoz; yandaşmedya da haklı, sen de yerden göğe kadar haklısınız.. emin olun takımları ve taraftarı, yazılı - görsel medyadaki cahil cühela holigan spor medyası bu hale getiriyor..çok yakın bir akrabam da medyada, öyle rezaletler anlatıyor ki suratlarına bile tükürmezsiniz. bakalım bu yorumum yayınlanacak mı? yayılyabilirse helal olsun!

  • Ozoz25 Şubat 2016 15:34

    Takım ayrımı yapmaya gerek yok, stadyumda hallerini görüyoruz taraftarların, birde falakaya yatırsınlar bence, insan olan laftan anlar, köpeğe bile git diyorsun gidiyor!

  • yandaşmedya25 Şubat 2016 15:12

    fener yalakası medya gs aleyhine bir olayı verirken ağzı kuduruk gibi salyalar içinde kalıyor. haklılar tabii o ağza az vermedik!!