E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGalatasaray, Mustafa Muhammed ile görüşmeyi KAP'a bildirdi---

Galatasaray, Mustafa Muhammed ile görüşmeyi KAP'a bildirdi

Galatasaray, Mustafa Muhammed ile görüşmeyi KAP'a bildirdi
29 Ocak 2021 - 00:03 borsagundem.com

Sarı-kırmızılı kulüp, 23 yaşındaki Mısırlı golcünün satın alma opsiyonlu kiralık transferi için kendisi ve kulübü ile görüşmeler yapıldığını KAP'a bildirdi. Zamelek'ten yapılan açıklamada ise kiralama bedeli 2 milyon dolar olarak gösterildi

Galatasaray Kulübü, 23 yaşındaki Mısırlı golcü Mustafa Muhammed'in satın alma opsiyonlu kiralık transferi için futbolcu ve kulübü ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mustafa Muhammed Ahmed Abdalla'nın kulübümüze satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Zamalek Sports Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri yer aldı.

ZAMALEK KULÜBÜNDEN RESMİ AÇIKLAMA

Mısır Premier Ligi ekiplerinden Zamalek'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray Kulübü'nün kiralama bedeli olarak 2 milyon dolar ödeyeceği kaydedildi. Ayrıca sarı kırmızılı kulübün 31 Aralık 2021'e kadar 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonu hakkını elinde bulunduracağı da ifade edildi.

Galatasaray, bir transferi daha bitirdi!

 

Galatasaray, Onyekuru transferini açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,51
En Yüksek: 9,88
En Düşük: 9,19
Değişim 1,17 %
FK: 28,44
PD / DD: -5,44
İşlem Hacmi 1.099.369.219
Toplam Adet: 115.872.936
Ağırlıklı Ort.: 9,41
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)