E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​Galatasaray finalde---

​Galatasaray finalde

​Galatasaray finalde
30 Mayıs 2014 - 22:48 borsagundem.com

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi yarı final 4. maçında Banvit'i yenen Galatasaray Liv Hospital adını finale yazdırdı

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi yarı final 4. maçında Galatasaray Liv Hospital ile Banvit Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaştı.

Karşılaşmanın ilk çeyreğini 20-18 Banvit önde geçti. Bandırma temsilcisi, maçın ikinci periyodunda Galatasaray Liv Hospital karşısında üstün bir oyun ortaya koydu ve ilk yarıyı 42-28 önde kapattı.

Mücadelenin üçüncü çeyreğine etkili başlayan sarı-kırmızılılar sayı farkını eritti. Maça ortak olan Galatasaray, son çeyreğe 53-51 geride girdi.

Sarı-kırmızılılar, üçüncü periyottaki etkili oyununu son çeyreğe de taşıdı. Maçın final serisine 10-0'lık seriyle başlayan ev sahibi ekip, skoru 61-53'e getirdi. Maçın sonlarında yakaladığı sayı farkını korumayı başaran Galatasaray Liv Hospital, karşılaşmadan 73-66 galip ayrıldı.

Bu sonuçla seriyi 3-1 kazanan sarı-kırmızılılar, adını finale yazdırdı. Galatasaray Liv Hospital finalde ezeli rakibi Fenerbahçe Ülker ile kupa mücadelesi verecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)