E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinFrankfurt'ta JP Morgan koşusu---

Frankfurt'ta JP Morgan koşusu

Frankfurt'ta JP Morgan koşusu
12 Haziran 2014 - 04:57 borsagundem.com

ABD merkezli yatırım bankası JP Morgan'ın geleneksel koşusu 70 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti

ABD merkezli yatırım bankası JP Morgan tarafından geleneksel olarak düzenlenen, dünyanın ve Avrupa'nın en büyük şirket koşusu olarak kabul edilen, "JP Morgan Şirketler arası Koşusu", 70 bin kişinin katılımıyla yapıldı.

JP Morgan Almanya Kıdemli Ülke Sorumlusu Martin Wiesmann, iki kez artistik buz pateni şampiyonu olan Katarina Witt ile koşuyu başlattı.

Ağırlıklı olarak finans kuruluşlarının yer aldığı  etkinlikte, Almanya'da 2 bin 781 farklı şirketten 71 bin 735 kişi firmalarını temsilen 5,6 kilometrelik parkuru koştu. 

Spor yapmanın yanı sıra şirketlerin takım ruhu, iletişim, adalet ve sağlık ortamı oluşturması amaçlanan koşu, erkekler, kadınlar ve karma olmak üzere 3 farklı kategoride gerçekleştirildi. Frankfurt şehir merkezinde farklı caddelerde koşan yarışmacılar, birinciliği elde etmek için yoğun çaba gösterdi. 

Firmalarında haftada en az 20 saat çalışan görevlilerin kabul edildiği yarışma, bu yıl 7 ülke ve 5 kıtada farklı tarihlerde düzenleniyor.

Etkinlikten elde edilen gelir, ev sahibi ülkelerin çeşitli yardım kuruluşlarına ve derneklerine bağışlanıyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)