E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFonunu seç riskini yönet---

Fonunu seç riskini yönet

Fonunu seç riskini yönet
02 Mayıs 2018 - 10:58 borsagundem.com

“Yatırım Fonları” eğitimi ile piyasalara bakış açınızı değiştirin

Yatırım fonları ülkemizde uzun yıllardır var. Ancak hala bir yatırım enstrümanı olarak kendisinden beklenen seviyeye ulaşamadı. Halbuki yatırım fonları riskin dağıtılması anlamında çok büyük işler başarıyor, hisse senedi, tahvil, altın, döviz ve hatta gayrimenkul yatırımları aynı fonun içerisinde yer alarak katılımcıya her yatırım aracının getirisinden faydalanma olanağı veriyor. Bunun için katılımcının yapması gereken tek şey, fonların içinden kendi risk düzeyine uygun yatırım fonunu seçmek.

Eğitim ne kazandıracak?

Bu eğitimde yatırım fonlarının işleyiş mantığını, ilkelerini, avantaj ve dezavantajlarını öğrenerek, yatırım fonlarını bir enstrüman gibi kullanmayı öğreneceksiniz. Yatırım fonlarının portföyünde yer alan finansal araçları ve bunların fon türleriyle ilişkisi piyasaya bakış açınızı değiştirecek.

Kimler Katılmalı?

Bu eğitimi sermaye piyasalarında yatırım yapmak isteyen, lisanslama sınavlarına hazırlanan, finansal piyasalarda çalışmayı hedefleyenler ve öğrenciler ile yatırım fonlarını tanımak ve anlamak isteyen herkes alabilir.

Eğitim Programı

Yatırım Fonu Kavramı
Yatırım Fonu Nedir?
Yatırım Fonlarının Avantajları-Dezavantajları
Yatırım Fonlarının Temel İlkeleri
Katılımcı Bilgilendirme
Fonların Maliyet Kalemleri
Fonların Türleri
Fonların Yatırım Araçları

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)