E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFOMC Tutanakları Doları Etkileyecek mi---

FOMC Tutanakları Doları Etkileyecek mi

FOMC Tutanakları Doları Etkileyecek mi
12 Ekim 2016 - 11:04 borsagundem.com

Forex Koçu; yazısında bugün dikkatlerin FOMC Tutanaklarında olduğunu belirtti

Son iki gündür ekonomik takvimde veri yetersizliği olmasına rağmen paritelerde önemli hareketlilikler yaşanıyor. Haftanın ilk günlerinde piyasanın dolar tarafında olduğuna şahit olduk. Özellikle EURUSD ve GBPUSD’de ayılar üstünlüğü boğalara vermeye niyetli değiller. Bugün piyasaların dikkati FOMC tutanaklarında olacak. Cuma günü ise ABD perakende raporunu takip edeceğiz. Dilerseniz bugün gelecek olan veri ve gelişmelere bakalım.

10.00’da Türkiye’den cari hesap verisini takip edeceğiz. Cari açıkta yaşanılacak olan artış USDTRY’de yukarıları beraberinde getirebilir.

15.00’da FOMC üyesi Dudley’nin açıklamalarını takip edeceğiz. Para politikası hakkında gelecek olan açıklamalar USD paritelerine hareket getirebilir. Yellen ve Fischer’dan sonra gelen Dudley’nin açıklamalarını yakından takip edeceğiz.

21.00’da ise FOMC tutanaklarını takip edeceğiz. Eylül ayı toplantısında konuşulan konuların detaylarını takip edeceğiz. Bu FOMC tutanakları paritelere hareket getirebilir. Bu saatlerde bizle birlikte sizlerinde ekran başına geçmeye davet ediyoruz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)