E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFlorya'yı O'na emanet etti---

Florya'yı O'na emanet etti

Florya'yı O'na emanet etti
12 Kasım 2013 - 07:07 borsagundem.com

G.Saray Adası'nda yönetimini olağanüstü toplayan Aysal, Lutfi Arıboğan'a "Florya sana emanet. Mancini'ye yardımcı ol" dedi

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Kopenhag yenilgisinin ardından derbide konuk olduğu Fenerbahçe'ye de mağlup olan ve lig tarihinde ilk kez 11. hafta sonunda Fenerbahçe'nin 9 puan gerisine düşen Galatasaray'da kazan kaynıyor. Derbinin ardından GS Adası'nda olağanüstü toplanan Galatasaray yönetiminde Başkan Ünal Aysal'ın "Ağustos ayı başında kazandığımız Emirates Cup ve Süper Kupa'dan sonra bu takıma ne oldu? Bunun için detaylı bir rapor istiyorum" dediği öğrenildi. Taraftarın istifasını istediği Bülent Tulun'u tribünlerin tepkisinden çekindiği için Florya'ya göndermeyen Aysal'ın CEO Lutfi Arıboğan'a "Florya sana emanet. Mancini'ye yardımcı ol" dediği öğrenildi.

Bülent Korkmaz gelir mi?
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Lutfi Arıboğan'a Florya'nın sorumluluğunu geçici olarak verdiği ve tecrübeli bir sportif direktörü takımın başına getirmek istediği öğrenildi. Sarı-kırmızılı camianın kulislerinde geçmiş dönemde teknik direktörlük yapan efsane kaptanlardan Bülent Korkmaz'ın adının da sportif direktörlük için geçtiği konuşuluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dx12 Kasım 2013 13:32

    Aklın FBye yanilince mi başına geldi?Sen İmparator Terim sayesinde başarılı idin.Ne oldu gönderince?Mancini bedava mı çalışıyor?BAŞARISIZSIN.İstifa et fazla geç olmadan

  • burak12 Kasım 2013 11:15

    Bülent korkmaz teknik direktörlük döneminde Avrupa da adı bile bilinmiyorken falkaoyu getirmiş Bülent tulunda 5 milyon Euro bu futbolcuya çok diye aldırmamıştı. arada kendisi yok diye kurtulalım şu adamdan ya.