E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Nebati'den 1 Milyon İstihdam Projesi'ne ilişkin açıklama---

Bakan Nebati'den 1 Milyon İstihdam Projesi'ne ilişkin açıklama

Bakan Nebati'den 1 Milyon İstihdam Projesi'ne ilişkin açıklama
25 Mart 2022 - 14:24 borsagundem.com

Bakan Nebati 1 Milyon İstihdam Projesi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati 1 Milyon İstihdam Projesi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati 1 Milyon İstihdam Projesi ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Sürdürülebilir ekonomik büyüme hedefimize artık daha yakınız. Nitelikli bilgi teknolojileri personeli istihdamı için ilgili Bakanlıklarımızla birlikte 1 Milyon İstihdam Projemizi güçlendiriyoruz."

Nebati: Türkiye ekonomisini kur-faiz sarmalından çıkardık

 

Bakan Nebati'den kur korumalı mevduat açıklaması

 

Nebati: Yatırımcımızın önünü kesenlerle mücadele etmeyi biliriz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İtri26 Mart 2022 01:41

    Keşke ekonomi bakanlığına da 2-3 iktisatçı alsanız da ekonomiyi duzeltseniz. İngiltereden % 8,5 faizle borç almak marifet değil, rezalet

  • BORSACI25 Mart 2022 18:22

    bu hümet dönaminde ülkede her şey zirve yaptı çay ,şeker un ,yag,tuz yani aklına gelmeyecek her şey zirvede halen ögünüyorlar bende buna yanarım.adam gözlerime bak deyip gözleri fal taşı gibi.

  • Mucise Reis ;)25 Mart 2022 15:18

    Ya hocam o işler x saat izle sonra yazılımcı ol olsaydı  :D  her okul mezunu yazılımcı olurdu :D biraz ciddiyet. NOT : TRT BU videoları yayınlamalı. dershane ortamında program çekilip trt-teknolojı programı olarak ders gibi yayınlanmalı. yeni bölümler çekilmeli ders ders izşlenmeli. tv de 7/ 24 bu yayınlar programlar yayınlanmalı trt acilen teknolojı kanalı kurup meta verse, coınler, robot yatızımları özel yarışmalar tv programları ile desteklenmeli. ama işin için SİYASET SOKMAYIN nereye el atsanız yıkama tağlamacı yonetıcıler yaranma gudusune donuyor. trt acilen teknolojı kanalı kurmalı sadece teknolojı haber yok , sıayset yok vb